Sony Ericsson Xperia X10 krijgt Android 2.1-update in Q4

Na eindeloze discussies over een Android 2.1-update voor de Sony Ericsson Xperia X10, heeft Sony Ericsson zelf er nu eindelijk iets over gezegd. De X10 zal in Q4 een grote update krijgen, inclusief Android 2.1.

Sony Ericsson Xperia X10 piano

Al sinds het moment dat bekend werd dat de Sony Ericsson Xperia X10 voorlopig op Android 1.6 zou draaien, zijn er steeds weer nieuwe geruchten over een update voor de X10 naar de nieuwste versie van Android, op dit moment versie 2.1. Nu is het moment eindelijk daar dat Sony Erisson op haar eigen blog wat losgelaten heeft over de eerstvolgende grote update van de X10, die ook Android 2.1 zal brengen naar het toestel. In het vierde kwartaal van dit jaar zal de X10 een update krijgen, die naast de nieuwe Android-versie ook nog nieuwe functies naar de telefoon zal brengen.

Sony Ericsson spreekt op haar blog onder andere van DLNA-ondersteuning en ook zal de X10 HD video-opname krijgen. Dit zal hetzelfde uitgevoerd zijn als in de Vivaz en hopelijk ook voor dezelfde, redelijk goede, resultaten zorgen. Ook de signature-applicaties Timescape en Mediascape zullen een update krijgen in Q4 waarmee extra, nog onbenoemde, functionaliteit wordt toegevoegd.

Voordat het zover is zal Sony Ericsson nog wel een aantal kleinere updates voor de X10, zoals de batterij-update waarover je pas op All About Phones kon lezen. Wanneer welke update precies komt is niet duidelijk.

Bron: Sony Ericsson Blog

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Android Popsicle

Android P beta nu beschikbaar op 11 smartphones! (Sony, Nokia en meer) lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Telekoopwijzer: de vijf beste budgetsmartphones van dit voorjaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters