Sony Ericsson Xperia X2 krijgt software-updates in maart en mei, komt met eerste update naar Nederland

Sony Ericsson heeft via een bericht op zijn Xperia-blog Xperiancers laten weten wanneer er sofware-updates zullen komen voor de Xperia X2. De eerste update, de zogenaamde MR1-update, zal in maart komen en is ook de update waarmee het toestel naar de Nederlandse markt zal komen.

Sony Ericsson Xperia X2

Sony Ericsson heeft op zijn Xperia-blog genaamd Xperiancers laten weten wanneer er software-updates voor de Xperia X2 gaan komen. Het bedrijf gaf toe dat het bij de voorganger van de X2, de Sony Ericsson Xperia X1 niet helemaal vlekkeloos verliep en dat het de uitrol van updates bij de X2 beter wil gaan doen. Daarom heeft het bedrijf alvast een schema uitgegeven met de belangrijkste updates erop.

De eerste update van de X2 zal in maart komen, de zogenaamde MR1-update. Deze update brengt heel wat verbeteringen, met natuurlijk allereerst wat updates met betrekking tot de stabiliteit en snelheid van het toestel. Daarnaast zullen videobellen, snellere GPS en de FM-radio met deze update geactiveerd worden. Tot slot zal de MR1-update zorgen voor heel wat updates van standaardapplicaties aan boord van de X2, die ook voor betere performance en wat bugfixes moeten gaan zorgen. In mei volgt vervolgens een tweede update, die het hele besturingssysteem van de X2 zal upgraden naar Windows Mobile 6.5.3, waarmee het toestel vingervriendelijker wordt, betere energiemanagement krijgt. Ook zal deze update de browserervaring verbeteren en de performance een boost geven.

De Sony Ericsson Xperia X2 is in een aantal landen, waaronder Nederland, uitgesteld tot april, vanwege problemen die de providers ermee ondervinden. Harold de Kort, Marketing en Communications Manager bij Sony Ericsson, heeft tegenover All About Phones bevestigd dat het toestel met de MR1-software opnieuw bij providers aangeboden is en dat het hiermee op de Nederlandse markt zal verschijnen: “Het is juist dat de Xperia X2 met software-update MR1 op de Nederlandse markt zal worden geïntroduceerd. Op dit moment zijn operators bezig met het testen van deze versie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Nieuwe functies Whatsapp gelekt: binnenkort update lees verder

Spire Studio

Dit apparaatje verandert je iPhone in een mobiele opnamestudio lees verder

Pokémon Go

Gratis tickets beperkt verkrijgbaar: Pokémon Go Safari Zone-evenement komt naar Nederland lees verder

Check dit: deze game is Pokémon Go, maar dan met The Walking Dead lees verder

Novel Effect

Deze app brengt verhalen tot leven met geluid lees verder

Meer dan honderd nieuwe Pokémon duiken op in Pokémon Go lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters