Sony Ericsson Yao is W395

Sony Ericsson zal binnenkort een Walkmanversie van haar F305 lanceren. Dat toestel had in het geruchtencircuit de naam Yao meegekregen en nu is zijn echte naam bekend.

Sony Ericsson beseft blijkbaar nog steeds niet dat ze te veel geld stoppen in het maken van dezelfde telefoons in een nieuw jasje. Zo zullen ze binnenkort ook de F305 onder handen nemen en naar verwachting wordt er een Walkmanversie en een Snapshotversie van het toestel gelanceerd. De Walkman versie van het toestel kenden we onder de codenaam YaoSEMC Blog. Deze site had het al bij veel eerdere Sony Ericsson-geruchten bij het juiste eind en heeft nu gepost dat Yao de naam W395 mee zal krijgen.

We vragen ons af of het wel zo slim is om nog twee versies van de F305 te lanceren. Uit onze review bleek al dat de F305 niet echt een succes was en zeker met de problemen waarin Sony Ericsson nu heeft te kampen lijkt het geen goede optie om nog twee versies van het toestel uit te brengen. Blijkbaar denkt Sony Ericsson hier toch anders over en de verwachting is dan ook dat de W395 en misschien wel haar Snapshot-zusje rond 22 januari of bij het Mobile World Congress op 15 februari aangekondigd gaan worden.

Afbeelding w395

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters