Sony Ericsson zet haar Walkman-lijn voort met de Zylo en Spiro

Sony Ericsson heeft vandaag haar Walkman-lijn, die even dood leek te zijn, voortgezet met twee toestellen. Deze mid-range en low-end telefoon zijn gericht op goede muziek en social-networking.

Sony Ericsson Spiro

De Walkman-lijn van Sony Ericsson, toch wel een populaire productlijn binnen het merk, leek even dood te zijn. Dat is echter alles behalve waar, want vandaag heeft de producent twee nieuwe Walkman-producten aangekondigd. De eerste is de Spiro, een low-end telefoon met onder andere een 2-megapixelcamera en is uitegerust met een 3,5 millimeter jack-ingang. Daarnaast zijn er applicaties voor Twitter en Facebook aanwezig, waarmee je je social-networking-behoeften kunt bevredigen. De telefoon is verder volgens de ‘human curvature’ ontworpen en is dus uitgerust met ronde lijnen en moet extra lekker in de hand liggen. Natuurlijk is er een FM radio aanwezig en is de Walkman-speler van Sony Ericsson op de telefoon te vinden. De Spiro moet in het begin van het derde kwartaal in de winkels liggen voor een zacht prijsje.

Sony Ericsson Zylo

De grote broer van de Spiro is de Zylo, een mid-range Walkman-slider. Ook dit toestel is gericht op social-networking en is ontworpen volgens de ‘human curvature’, maar bezit wat geavanceerdere features. Ten eerste is naast Twitter en Facebook ook Hyves aanwezig. Verder is de Zylo uitgerust met een 3,2-megapixelcamera in plaats van de 2-megapixelcamera van de Spiro. De 3,5 millimeter aansluiting is daarentegen niet aanwezig; de Zylo heeft nog een fastport-connector. Op muziekgebied heeft de Zylo ook wat upgrades, waaronder SenseMe en Shake Control. Daarnaast ondersteund de Zylo als eerste telefoon FLAC, een audio-codec die wel kleiner is, maar geen kwaliteitverlies oplevert. Ook de Zylo zal in het begin van het derde kwartaal te verkrijgen zijn voor een prijs die niet te hoog ligt.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters