Sony Ericsson's Anzu legt nieuwe Android-smartphone van de fabrikant vast

Er is wederom een onaangekondigde telefoon van Sony Ericsson op de foto gezet, dit keer door een ander onaangekondigd toestel van de producent. Het gaat om een toestel met de codenaam Hallon, die op de foto gezet is door de eerder opgedoken Anzu.

Sony Ericsson Anzu

Deze Hallon zou een opvolger van de Sony Ericsson Vivaz moeten worden met een vergelijkbaar design, zoals ook in de foto’s te zien is. Dat betekent echter niet dat er geen grote verschillen tussen de twee toestellen zullen zijn, want waar de Vivaz nog uitgerust was met Symbian, is deze Hallon voorzien van Android Gingerbread, zoals ook in de foto’s te zien is. Verder lekte al uit dat het toestel met Qualcomm’s MSM7230 uitgerust gaat worden, een processor die we ook kennen van HTC’s Desire Z.

Zoals er een Vivaz Pro is, moet er ook een ‘Hallon Pro’ op de markt komen, hoewel die natuurlijk, net als Hallon zelf, uiteindelijk onder een andere naam verkocht zal worden. En naast de qwerty-versie lijkt de bekende Playstation Phone ook verwant te zijn aan Hallon, maar dan met uitschuifbare gameknoppen.

Opvallend is dat de gelekte foto’s gemaakt zijn met een andere telefoon van Sony Ericsson die nog niet aangekondigd is, namelijk de veel gelekte Anzu. Volgens de foto-informatie wordt het typenummer van dat toestel LT15i, waar de Hallon MT15i zal worden. De echte namen van de toestellen zullen anders zijn en ook daar wordt nog veel over gespeculeerd. Er zijn verschillende namen die de ronde doen, vooral voor Anzu. Die zou bijvoorbeeld Xperia X12 kunnen gaan heten, maar ook de namen Xperia Neo en Xperia Duo doen de ronde voor Anzu.

Op 13 februari zullen we meer weten, dat is namelijk de vooravond van het Mobile World Congress waar Sony Ericsson haar Xperia-lijn weer zal aanvullen. Dat liet het bedrijf zelf al weten in een persuitnodiging die afgelopen week in onze mailbox verscheen. Of ook deze toestellen aangekondigd zullen worden is natuurlijk niet zeker, maar die kans lijkt groot.

Sony Ericsson Hallon spypic

 

Sony Ericsson Hallon spypic

 

Bron: PocketNow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters