Sony Ericsson's LiveView kost 55 tot 67 euro

Je telefoon zit in je binnenzak of je tas, maar je wilt toch regelmatig je twitterfeed, facebook-berichten, sms’jes of gewoon de tijd checken. Dan is de Sony Ericsson LiveView een aanrader.

Sony Live View

De Sony Ericsson LiveView is binnenkort te koop bij een Britse webwinkel. Het apparaatje valt het best aan te duiden als een smartwatch: een slim horloge, dat contact maakt met je Android 2.x telefoon en alle mogelijke feeds op je pols toont.

De Sony Ericsson LiveView werd al eerder aangekondigd, met zijn vierkante 1,3 inch schermpje. Maar aangezien het alleen samenwerkt met Android 2.x telefoons en de smartphones van Sony Ericsson toen nog op Android 1.6 liepen, werd de verkoop van het kleine apparaatje even uitgesteld.

Nu de uitrol van Android 2.1 voor de X10 is begonnen, kun je de Live View kopen bij Play.com voor prijzen tussen 55 en 67 euro. Het apparaatje heeft nog wat meer functies. Je kunt de muziekfunctie van de telefoon ermee aansturen, en natuurlijk ook zien wie er belt. Ook kun je er allerlei nieuwsfeeds mee volgen.

Bron: übergizmo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Xander van Waart -

    Je en bij deze winkel moet je vervolgens 4 weken wachten en dan import belasting betalen (ze zitten technisch gezien in Zwitserland) en administratie kosten waardoor je er nog 30 euro bovenop kan rekenen… ik spreek helaas uit ervaring

Google Daydream

Google komt met standalone VR headset Google Daydream lees verder

Smartphone opladen

In 2018 is je smartphone binnen vijf minuten opgeladen lees verder

‘Next-gen AirPods case dient ook als oplader’ lees verder

slimme verlichting slimme lampen

WANT to Have: vijf slimme lampen voor een sfeervolle verlichting lees verder

Knops

Knops: deze oordoppen zijn een volumeknop voor… alles lees verder

iPhone 8

WANT to Have: de vijf beste draadloze oordopjes onder de 200 euro lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters