Sony Ericsson's LiveView kost 55 tot 67 euro

Je telefoon zit in je binnenzak of je tas, maar je wilt toch regelmatig je twitterfeed, facebook-berichten, sms’jes of gewoon de tijd checken. Dan is de Sony Ericsson LiveView een aanrader.

Sony Live View

De Sony Ericsson LiveView is binnenkort te koop bij een Britse webwinkel. Het apparaatje valt het best aan te duiden als een smartwatch: een slim horloge, dat contact maakt met je Android 2.x telefoon en alle mogelijke feeds op je pols toont.

De Sony Ericsson LiveView werd al eerder aangekondigd, met zijn vierkante 1,3 inch schermpje. Maar aangezien het alleen samenwerkt met Android 2.x telefoons en de smartphones van Sony Ericsson toen nog op Android 1.6 liepen, werd de verkoop van het kleine apparaatje even uitgesteld.

Nu de uitrol van Android 2.1 voor de X10 is begonnen, kun je de Live View kopen bij Play.com voor prijzen tussen 55 en 67 euro. Het apparaatje heeft nog wat meer functies. Je kunt de muziekfunctie van de telefoon ermee aansturen, en natuurlijk ook zien wie er belt. Ook kun je er allerlei nieuwsfeeds mee volgen.

Bron: übergizmo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Xander van Waart -

    Je en bij deze winkel moet je vervolgens 4 weken wachten en dan import belasting betalen (ze zitten technisch gezien in Zwitserland) en administratie kosten waardoor je er nog 30 euro bovenop kan rekenen… ik spreek helaas uit ervaring

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Apple AR Bril

Krijgt Apple’s AR bril de discutabele iPhone X inham? lees verder

HTC Vive Focus

Details rondom standalone virtual reality headset HTC duiken op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters