'Sony gaat Xperia Z1S op 12 november onthullen'

Volgens bronnen op Chinese sociale media zou Sony op 12 november haar kleine Xperia Z1S aan het publiek presenteren op een persevenement in Shanghai. Naast de Z1S zou de Japanse fabrikant ook een mid-range phablet met de codenaam Xperia Taichi gaan onthullen.

De geruchten zijn afkomstig van het Chinese sociale netwerk Digi-Wo. Door de taalbarrière is het lastig om de betrouwbaarheid van de bronnen vast te stellen dus de geruchten dienen te worden geconsumeerd met een flinke korrel zout. Toch is het niet onwaarschijnlijk dat Sony de kleine variant op haar Z1-vlaggenschip één dezer dagen zal onthullen, de telefoon is immers al gelanceerd in Japan onder de ‘Z1f’-naam.

De Z1f wordt in Japan goed ontvangen. De telefoon heeft, in tegenstelling tot voorgaande ‘mini’-versies van andere telefoons, een aantal indrukwekkende specificaties meegekregen. Het enige aspect waar de Z1f op verschilt van zijn grotere broer is het 4.3-inch 720p scherm. De rest van de onderdelen zijn nagenoeg hetzelfde als die we van de Z1 kennen, zo heeft de Z1f dezelfde Snapdragon 800 processor en 20-megapixel camera.

Naast de Z1s zou Sony ook van plan zijn om de Xperia Taichi te onthullen. Dit zou een 6-inch phablet met 720p-scherm en octa-core processor van MediaTek zijn volgens de geruchten.

Sony Xperia Z1F 
Xperia Z1f

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Quasimodo -

    Hopen dat de GPS problemen dan verholpen zijn in de Mediatek SoC's. Ik heb nog geen Mediatek in handen gehad waarbij de GPS goed werkte.

    Ik schat zo'n €350,00 met deze toch wel spannende octacore.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters