Sony ‘Kugo’ passeert FCC

Er is vandaag een nieuw Sony-toestel met de bijnaam ‘Kugo’ gecertificeerd door een overheidsinstantie in de Verenigde Staten. Er is nog weinig bekend over het toestel, maar het zou zomaar een toevoeging aan de Xperia X-serie kunnen zijn.

Keuring

Kugo
Keuringsbewijs FCC

Er is een nieuw Sony-toestel opgedoken op internet. De Sony Kugo is niet onopgemerkt door de keuring gekomen en op deze manier komen wij een klein beetje te weten over Sony’s plannen. Smartphones moeten in elk land waar ze uitgebracht worden, getest worden op meerdere vlakken. Denk hierbij aan de accu, antennes en bluetooth- en wifikaart. De FCC zorgt in Amerika voor de controle op de wifi- en bluetoothkaart en brengt daar dan ook openbaar verslag van.

Specificaties

Uit deze controle van de FCC blijkt dat het toestel 14784Z betreft en de codenaam Kugo heeft. De smartphone krijgt een 2700 mAh-batterij en dat is het, meer informatie geeft de FCC niet vrij. Ondanks dat dit vrij weinig informatie is, is er een kans dat het toestel overeenkomt met een eerder gelekte Sony-smartphone; de Xperia F8331.

Xperia F8331

04599554b9b55cd4201e03f4c32f17ce
Xperia F8331

De Xperia F8331 lekte zo’n drie weken geleden op en had een paar interessante specificaties. Het toestel bevat namelijk een usb type c-poort en een Qualcomm Snapdragon 820-processor die ondersteund wordt door 4 GB werkgeheugen. Aan de voorkant zit een Full HD LCD-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels, aan de zijkant bevindt zich een vingerafdrukscanner. Het toestel heeft veel weg van de Xperia X Performance die nog niet zo heel lang uit is, toch zou het zomaar de vervanger kunnen zijn van het toestel.

IFA Berlijn

Of de Sony Kugo en de Xperia F8331 dezelfde telefoon zijn kunnen we je nog niet vertellen, maar we komen er snel genoeg achter. Op 1 september heeft Sony een persconferentie gepland staan in Berlijn. Dit is de avond voor de grote IFA-beurs. Als Sony van plan is om een nieuw toestel aan te kondigen is het dan wel.

Bron: PhoneArena

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters