Sony ‘Kugo’ passeert FCC

Er is vandaag een nieuw Sony-toestel met de bijnaam ‘Kugo’ gecertificeerd door een overheidsinstantie in de Verenigde Staten. Er is nog weinig bekend over het toestel, maar het zou zomaar een toevoeging aan de Xperia X-serie kunnen zijn.

Keuring

Kugo
Keuringsbewijs FCC

Er is een nieuw Sony-toestel opgedoken op internet. De Sony Kugo is niet onopgemerkt door de keuring gekomen en op deze manier komen wij een klein beetje te weten over Sony’s plannen. Smartphones moeten in elk land waar ze uitgebracht worden, getest worden op meerdere vlakken. Denk hierbij aan de accu, antennes en bluetooth- en wifikaart. De FCC zorgt in Amerika voor de controle op de wifi- en bluetoothkaart en brengt daar dan ook openbaar verslag van.

Specificaties

Uit deze controle van de FCC blijkt dat het toestel 14784Z betreft en de codenaam Kugo heeft. De smartphone krijgt een 2700 mAh-batterij en dat is het, meer informatie geeft de FCC niet vrij. Ondanks dat dit vrij weinig informatie is, is er een kans dat het toestel overeenkomt met een eerder gelekte Sony-smartphone; de Xperia F8331.

Xperia F8331

04599554b9b55cd4201e03f4c32f17ce
Xperia F8331

De Xperia F8331 lekte zo’n drie weken geleden op en had een paar interessante specificaties. Het toestel bevat namelijk een usb type c-poort en een Qualcomm Snapdragon 820-processor die ondersteund wordt door 4 GB werkgeheugen. Aan de voorkant zit een Full HD LCD-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels, aan de zijkant bevindt zich een vingerafdrukscanner. Het toestel heeft veel weg van de Xperia X Performance die nog niet zo heel lang uit is, toch zou het zomaar de vervanger kunnen zijn van het toestel.

IFA Berlijn

Of de Sony Kugo en de Xperia F8331 dezelfde telefoon zijn kunnen we je nog niet vertellen, maar we komen er snel genoeg achter. Op 1 september heeft Sony een persconferentie gepland staan in Berlijn. Dit is de avond voor de grote IFA-beurs. Als Sony van plan is om een nieuw toestel aan te kondigen is het dan wel.

Bron: PhoneArena

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters