Sony lanceert Music Unlimited in Nederland

Sony heeft haar muziekdienst Music Unlimited in Nederland officieel gelanceerd. De fabrikant positioneert de dienst als directe concurrent van Spotify maar dan met het voordeel dat alle grote artiesten aangesloten zijn bij de dienst.

Music Unlimited heeft erg veel weg van Spotify, de streaming muziekdienst uit Zweden. Sony’s dienst streamt eveneens nummers naar Android-apparaten, laptops, televisies en de PlayStation. Binnenkort zal de dienst ook beschikbaar zijn op iOS, zo verzekert Sony het aanwezige publiek tijdens de launch.

Het grote voordeel van Music Unlimited tegenover Spotify is dat bijna alle grote artiesten op de aardbol mee doen met de dienst. Spotify mist steeds vaker grote artiesten als Adele omdat de labels geen overeenkomst meer willen met de dienst. Sony weet hier goed van te profiteren met haar eigen label en heeft daarnaast ook met haar concurrerende labels een overeenkomst gesloten.

De dienst biedt twee soorten abonnementen aan; een variant voor 2,99 euro per maand en een variant voor 9,99 euro per maand. Voor de eerste variant kun je alleen muziekstreamen en niet opslaan op het apparaat. Met de laatste kan dat wel en kun je een onbeperkt aantal apparaten gebruiken met de dienst. Ook heeft Sony een interessante aanbieding lopen waarbij de eerste maand geheel gratis is van de dienst zodat mensen deze kunnen uitproberen.

Sony Music Unlimited

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters