Sony maakt de Xperia GX en de Xperia SX voor Japan bekend

Sony heeft haar langverwachte Hayabusa-smartphone en Mint-smartphone voor Japan bekend gemaakt. De Xperia GX en de Xperia SX beschikken over een 4.6-inch HD-touchscreen en een 1.5GHz dualcore-processor.

Beide smartphones zullen volgens Sony alleen in Japan op de markt gaan komen, al lijkt het erop dat de GX ook kans zal maken om naar Europa te gaan komen. Beide telefoons zijn de opvolgers van de populaire Xperia arc en de Xperia arc S. Een verschil tussen de SX en de GX is dat de SX beschikt over een LTE-verbinding en de GX niet. Daarnaast beschikt de GX over een 4.6-inch Reality-touchscreen van Sony en de SX over een 3.7-inch scherm.

Beide telefoons zijn net als de Xperia S voorzien van een 1.5GHz dualcore-processor, maar met een belangrijk verschil dat deze twee nieuwe telefoons een Qualcomm S4 Krait-processor mee hebben gekregen.. Daarnaast beschikt de GX over een 13-megapixelcamera en 16GB intern geheugen. De SX moet het doen met 8GB intern geheugen. Beide telefoons zullen gelijk van Android 4.0 voorzien zijn en hebben dan ook geen Android-knoppen meer onder het scherm.

Sony heeft nog niet te kennen gegeven of de GX ook naar Europa zal gaan komen. De telefoon zijn in het wit en in het zwart beschikbaar en de GX heeft de zelfde curve mee gekregen als zijn voorganger.

Sony Xperia SX

 

Sony Xperia SX

 

Sony Xperia GX

 

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters