Sony maakt de Xperia GX en de Xperia SX voor Japan bekend

Sony heeft haar langverwachte Hayabusa-smartphone en Mint-smartphone voor Japan bekend gemaakt. De Xperia GX en de Xperia SX beschikken over een 4.6-inch HD-touchscreen en een 1.5GHz dualcore-processor.

Beide smartphones zullen volgens Sony alleen in Japan op de markt gaan komen, al lijkt het erop dat de GX ook kans zal maken om naar Europa te gaan komen. Beide telefoons zijn de opvolgers van de populaire Xperia arc en de Xperia arc S. Een verschil tussen de SX en de GX is dat de SX beschikt over een LTE-verbinding en de GX niet. Daarnaast beschikt de GX over een 4.6-inch Reality-touchscreen van Sony en de SX over een 3.7-inch scherm.

Beide telefoons zijn net als de Xperia S voorzien van een 1.5GHz dualcore-processor, maar met een belangrijk verschil dat deze twee nieuwe telefoons een Qualcomm S4 Krait-processor mee hebben gekregen.. Daarnaast beschikt de GX over een 13-megapixelcamera en 16GB intern geheugen. De SX moet het doen met 8GB intern geheugen. Beide telefoons zullen gelijk van Android 4.0 voorzien zijn en hebben dan ook geen Android-knoppen meer onder het scherm.

Sony heeft nog niet te kennen gegeven of de GX ook naar Europa zal gaan komen. De telefoon zijn in het wit en in het zwart beschikbaar en de GX heeft de zelfde curve mee gekregen als zijn voorganger.

Sony Xperia SX

 

Sony Xperia SX

 

Sony Xperia GX

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   1. Dheeraj xProPlay -

    onzin, xperia ion komt ook in europa uit. weet alleen niet meer wanneer.

   2. Dominick -

    Ze hebben daar inderdaad tussen neus en lippen door weleens iets over gezegd. Maar niet heel concreet, en het is Sony Nederland in ieder geval niet bekend dat hij ook hier uit zal komen.

 1. Bertje -

  Ik ben wel gecharmeerd van de spec's van de GX. Gelet op de negatieve punten van de Xperia S, hoop ik dat de GX wel naar Europa komt :Y

   1. Herman -

    Daann0, je bedoelt waarschijnlijk de Xperia Sola, P of U. De Xperia S is een groot formaat telefoon en is zo'n 1" groter dan de SX. 😉

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters