Sony Mobile verstuurt uitnodiging voor persconferentie MWC

Sony gaat een persconferentie geven op het Mobile World Congress, de grootste jaarlijkse beurs in de smartphoneindustrie.

Sony Mobile World Congress

De pers conferentie vindt plaats op het Mobile World Congress op 27 februari om 8.30 AM CET in Barcelona. Naar verwachting zal Sony een aantal nieuwe smartphones onthullen. Helaas heeft het bedrijf hierover niets vermeld. De kans is groot dat de nieuwe Xperia XA onthuld wordt. Volgens bronnen krijgt de smartphone een 5-inch scherm met aan de zijkant van het scherm dunne randen. De vermeende afmetingen van het toestel zijn gelekt: 145 x 66.8 x 7.99 mm. Daarnaast heeft de smartphone een USB Type C-poort, een 3,5mm headphone jack en een strap hole. De smartphone heeft geen vingerafdrukscanner.

CES 2017

Op CES 2017 werden er door Sony geen aankondigingen gedaan omtrent nieuwe smartphones. Dit is dan ook de reden dat verwacht wordt dat Sony tijdens het Mobile World Congress flink uit zal pakken. Gelukkig is er wel al informatie gelekt over eventueel nieuwe smartphones. Zo zouden er twee nieuwe modellen komen: de G3112 en de G3221. Deze zouden beide een octa-core MediaTek chipset hebben. De prijs van de G3112 zal lager zijn dan die van de G3221. De G3112 krijgt een 720p display en de G3221 een 1080p display met aan de achterkant een camera van 23 megapixels en 4GB RAM.


Wat vind jij van deze ontwikkeling? Laat het in een reactie weten.

Bron: Phone Arena

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters