Sony Mobile verstuurt uitnodiging voor persconferentie MWC

Sony gaat een persconferentie geven op het Mobile World Congress, de grootste jaarlijkse beurs in de smartphoneindustrie.

Sony Mobile World Congress

De pers conferentie vindt plaats op het Mobile World Congress op 27 februari om 8.30 AM CET in Barcelona. Naar verwachting zal Sony een aantal nieuwe smartphones onthullen. Helaas heeft het bedrijf hierover niets vermeld. De kans is groot dat de nieuwe Xperia XA onthuld wordt. Volgens bronnen krijgt de smartphone een 5-inch scherm met aan de zijkant van het scherm dunne randen. De vermeende afmetingen van het toestel zijn gelekt: 145 x 66.8 x 7.99 mm. Daarnaast heeft de smartphone een USB Type C-poort, een 3,5mm headphone jack en een strap hole. De smartphone heeft geen vingerafdrukscanner.

CES 2017

Op CES 2017 werden er door Sony geen aankondigingen gedaan omtrent nieuwe smartphones. Dit is dan ook de reden dat verwacht wordt dat Sony tijdens het Mobile World Congress flink uit zal pakken. Gelukkig is er wel al informatie gelekt over eventueel nieuwe smartphones. Zo zouden er twee nieuwe modellen komen: de G3112 en de G3221. Deze zouden beide een octa-core MediaTek chipset hebben. De prijs van de G3112 zal lager zijn dan die van de G3221. De G3112 krijgt een 720p display en de G3221 een 1080p display met aan de achterkant een camera van 23 megapixels en 4GB RAM.


Wat vind jij van deze ontwikkeling? Laat het in een reactie weten.

Bron: Phone Arena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters