‘Sony maakt bekend wanneer Xperia smartphones Android 7.0 Nougat ontvangen’

Een gelekte foto van een presentatie van Sony toont wanneer welke Xperia smartphones de update naar Android 7.0 Nougat zullen ontvangen.

Sony Xperia smartphones

Sony Xperia SmartphonesDe meeste smartphonefabrikanten hebben ondertussen wel aangekondigd wanneer hun vlaggenschepen de update naar Android 7.0 Nougat zullen ontvangen, zoals je in ons overzichtsartikel kunt zien. Tot nu toe bleef Sony echter achter, maar daar is vandaag met een gelekte presentatie verandering in gekomen. Een aanwezige journalist maakte stiekem een foto van een dia tijdens persevenement van Sony in Slowakije, waardoor we nu ongeveer weten wanneer je de update kunt verwachten.

Android Nougat

Precieze data worden niet genoemd, maar de informatie geeft wel een goed beeld van hoe lang je nog zult moeten wachten. De Sony Xperia X Performance en de Sony Xperia XZ zullen de update naar Android 7.0 Nougat als eersten ontvangen, ergens in oktober. Daarna kunnen eigenaren van de Sony Xperia X en de Sony Xperia X Compact de update verwachten, waarschijnlijk eind november. In december zal Sony Android 7.0 Nougat uitrollen naar de Xperia Z5 serie, de Xperia Z3+ en de Xperia Z4 tablet. Eigenaren van de Sony Xperia XA en de Xperia XA Ultra zullen helaas tot begin 2017 moeten wachten.

Het gaat hier natuurlijk om onbevestigde informatie, maar de kans is groot dat de gelekte dia Sony’s plannen accuraat weergeeft. Als dat het geval is dan weet Sony relatief snel zijn XA serie te updaten. Het blijft even afwachten of Sony zijn deadlines na kan komen, maar de meeste toestellen hoeven niet lang meer te wachten.

Bron: Xperia Blog

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters