Sony onthult de elegante Sony Xperia L1

Vandaag mocht de wereld kennismaken met een nieuw toestel van de Xperia lijn, namelijk de Sony Xperia L1. Een paar jaar geleden zagen we een toestel met een soortgelijke naam, de Xperia L. Hoewel de naam van de L1 doet vermoeden dat het een variant van de Xperia L is, lijken de toestellen in het geheel niet op elkaar.  Het nieuwe toestel is een stuk slanker geworden, en trekt een meer stijlbewust publiek. Aan het einde van april zou de telefoon daadwerkelijk in de winkel moeten liggen. Hoewel de prijs nog niet bekend is, heeft Sony beloofd dat het toestel erg betaalbaar zal zijn.

Design Sony Xperia L1

Het toestel ziet er elegant uit met een afgevlakte boven- en onderkant, welke naadloos overlopen in de afgeronde zijkanten van de telefoon. Het display is 5.5 inch groot en heeft een resolutie van 720p. Aan de voorkant is de L1 uitgerust met een 5 megapixel camera. De achterkant wordt gesierd door een 13 megapixel camera met autofocus en LED flash. Sony heeft in eerste instantie gekozen de L1 uit te brengen in drie kleuren. Het toestel zal beschikbaar zijn in de kleuren zwart, wit en licht roze.Sony Xperia L1

Interne specificaties

Voor de processor van het toestel is niet gekozen voor één van Qualcomm’s chipsets, maar voor een 64 bit quad-core MediaTek CPU met een kloksnelheid van 1.45GHz. Deze wordt gebruikt in combinatie met 2GB RAM en 16GB interne opslag. De opslagruimte is uiteraard via microSD te vergroten tot 256GB. Verder ondersteunt de smartphone Dual SIM en komt het met een 2620mAh batterij. Een aangepaste versie van Android Nougat zal op het toestel draaien, welke volgens de berichten de gewoontes van de gebruiker in de gaten zou houden. Met de verzamelde informatie zou het systeem het de gebruiker makkelijker maken door automatisch settings aan te passen.

Bron: PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters