Sony ontwikkelt geheugenkaart van 2TB genaamd XC Duo

Fabrikant Sony heeft een Memorystick ontwikkeld met een capaciteit van 2 terabyte en komt daarmee met een revolutie op het vlak van geheugenkaarten. Eerder al waren er kaarten van 64GB aangekondigd.

Memory Stick XC Duo 2tb Sony

Sony heeft met de hulp van Sandisk een geheugenkaart ontwikkeld van zo’n 2TB, een grote vooruitgang op het vlak van mobiel geheugen. Dat maakte de website oss-formats.org bekend. Uit onderzoek blijkt dat de genoemde website is toegekend aan Sony Corporation en dus een betrouwbare bron is. Deze ontwikkeling zal zorgen voor een revolutie op het vlak van mobiel geheugen en SSD’s. De nieuwe sticks zullen verdergaan onder de naam Memory Stick XC Duo en de opvolgers worden van de huidige memory sticks Duo van Sony. Voorlopig is de geheugenkaart met de grootste geheugencapaciteit op de markt nog een ‘kleine’ 64GB. Deze kaarten zijn echter nog niet op de markt te vinden ook al kwamen de eerste producenten al wel met de eerste modellen ervan naar buiten. Deze SDXC-standaard lijkt nu al verouderd al voordat hij op de markt te vinden, is als we kijken naar de kaarten van Sony.

Eventuele prijzen van deze nieuwe kaarten van Sony zijn echter nog onbekend. Ook de productiedatum en officiële aankondiging laten nog even op zich wachten.

Specificaties

 

Xiaomi Mi A1 vs Huawei P Smart uitgelicht

Huawei schiet omhoog in Europa, Apple en Samsung incasseren klappen lees verder

Tim Cook iPhone X

Tegenvallende verkopen iPhone X betekenen grote klap voor Samsung lees verder

Apple’s Siri is half zo slim als een zesjarig kind lees verder

Samsung

Wordt dit de killer-functie van de Samsung Galaxy S9? lees verder

iPhone X Face ID

Smartphonefabrikanten zijn haastig bezig met eigen versie Apple’s Face ID lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

Sorry Apple: we hebben zeer goed nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters