Sony presenteert Xperia C5 Ultra en Xperia M5

Sony heeft twee nieuwe midrange smartphones aangekondigd: de Xperia C5 Ultra en de Xperia M5. Bij de twee telefoons ligt de nadruk op de camera’s. Ze zijn vanaf deze zomer te koop, maar niet in Nederland.

Het is nog onbekend of de Xperia C5 Ultra en Xperia M5 later door Sony naar Nederland worden gebracht. Ook is het nog onbekend hoeveel geld de twee telefoons gaan kosten.

Sony Xperia M5

Sony Xperia M5

Deze smartphone heeft een scherm met een formaat van 5 inch en een full HD-resolutie van 1920×1080 pixels. De Xperia M5 heeft verder een MediaTek-processor. Deze Helio X10-chipset klokt met acht Cortex A53-kernen maximaal 2GHz. De hoeveelheid werkgeheugen bedraagt 3GB. De opslagcapaciteit is 8 of 16GB en is uitbreidbaar.

Sony legt met de Xperia M5 echt de nadruk op de camera’s. Met de camera aan de achterkant schiet je foto’s in 21,5 megapixel met de nieuwe Exmor RS-camera . Aan de voorkant zit ook een Exmor RS-camera die foto’s maakt in 13 megapixel en beschikt over autofocus.

De Xperia M5 is 7,6 millimeter dun, heeft een batterij met een inhoud van 2600 mAh én is waterdicht. De smartphone heeft een gewicht van 142,5 gram.

Sony Xperia M5 
Sony Xperia M5 
Sony Xperia M5 
Sony Xperia M5 
Sony Xperia M5 

Sony Xperia C5 Ultra

Sony Xperia C5 Ultra

Deze smartphone heeft een groter scherm van 6 inch en dezelfde full HD-resolutie. De randen rondom het scherm zijn behoorlijk dun en de telefoon is 8,2 millimeter dik. Ook deze smartphone heeft een MediaTek-processor. Deze MTK6752 is met acht kernen geklokt op 1,7GHz. De telefoon heeft 2GB werkgeheugen en een opslagcapaciteit van 16GB. Dit is uitbreidbaar.

Beide camera’s van de C5 Ultra schieten foto’s in 13 megapixel. Deze smartphone is niet waterdicht. Hij weegt 187 gram en draait net als de M5 op Android 5.0 Lollipop. De batterij van de telefoon heeft een inhoud van 2930 mAh.

Sony Xperia C5 Ultra 
Sony Xperia C5 Ultra 
Sony Xperia C5 Ultra 
Sony Xperia C5 Ultra 
Sony Xperia C5 Ultra 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters