Sony stelt introductie Video Unlimited uit naar 2013

Sony heeft tijdens een persconferentie bekend gemaakt dat het haar Video Unlimited dienst pas vanaf 2013 in Nederland gaat aanbieden. Onduidelijk is nog waarom de introductie vertraagd is.

Sony Video Unlimited

Tijdens de lancering van de Xperia T in Nederland wist Sony Mobile bekend te maken dat de aanstaande video-dienst genaamd Video Unlimited, dit jaar niet meer naar Nederland zal gaan komen. Eerder dit jaar wist Sony te melden dat het in Q3 van 2012 met de dienst zou gaan komen in Nederland. Echter tijdens de persconferentie voor de Xperia T werd al duidelijk dat Sony dit niet meer gaat halen.

Het is onduidelijk nog waarom de introductie naar 2013 is verschoven. Sony Mobile MarCom-manager Gelise Bouma kon tijdens de persconferentie geen reden noemen voor de vertraging. Ook een nieuwe streefdatum werd niet opgegeven aangezien dit momenteel nog onduidelijk zou zijn. De kans is groot dat de licenties voor de dienst nog niet rond zijn in Nederland en dat Sony hierover nog steeds onderhandelt met verschillende partijen.

Sony heeft overigens wel al haar Music Unlimited-dienst in Nederland uitgerold. Deze Spotify-concurrent wordt voortaan 60 dagen lang gratis mee geleverd met elk nieuw aangekocht Sony-smartphone of tablet. Met de video-dienst kunnen in de toekomst via de TV, tablet en smartphones van Sony video’s gekocht en gehuurd worden. De video’s worden dan gestreamd naar het toestel.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters