Sony VAIO Duo 11 is eveneens een hybride Windows 8-tablet met toetsenbord

Sony zal later deze week een nieuwe tablet bekend gaan maken genaamd de VAIO Duo 11. Deze Windows 8 RT-tablet beschikt over een toetsenbord dat kan uitklappen.

Deze nieuwe Sony-tablet is net als de Xperia Tablet vroegtijdig uitgelekt. Deze keer is het Pocketnow die de tablet de wereld in het gegooid. Specificaties heeft de bron niet mee gekregen bij de onderstaande lading foto’s, maar wel is duidelijk dat het hier om een 11-inch tablet gaat die op de zakelijke markt gericht is. De tablet is voorzien van Windows 8 RT en heeft als bijzonder kenmerk een ingebouwd toetsenbord dat van achteren uitgeschoven kan worden.

Het toetsenbord zit aan de tablet zelf vast, dat is ondermeer te zien aan het feit dat het toetsenbord achtergrondverlichting heeft voor de toetsen. Verder lijkt Sony ook een stylys mee te gaan leveren voor Windows 8 RT. Op de afbeeldingen is een aparte Sony-stylus te zien. De specificaties van de tablet moeten dus nog geopenbaard worden en de kans is groot dat dat woensdag zal gaan gebeuren tijdens de IFA-beurs in Berlijn.

All About Phones zal daarbij aanwezig zijn om verslag te doen van deze beurs.

Sony VAIO Duo 11

 

Sony VAIO Duo 11

 

Sony VAIO Duo 11

 

Sony VAIO Duo 11

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters