Sony verwijdert pre-ordermogelijkheid voor Xperia Z2

Sony heeft de mogelijkheid om de nieuwe Xperia Z2 te pre-orderen op alle landen-websites van het bedrijf verwijderd. Het is niet helemaal duidelijk waarom. Wellicht heeft het toestel productieproblemen en is de levering vertraagd, wordt gegokt door Xperiablog.

Maar dat hoeft misschien ook niet zo te zijn. In ieder geval is het opvallend dat een toestel dat eerst via de landen-websites van Sony Mobile alvast gereserveerd kon worden, ineens niet meer op die manier verkrijgbaar is.

De Xperia Z2 wordt het nieuwe vlaggenschip van de Japanse fabrikant. Het water- en stofdichte toestel moet het opnemen tegen de Samsung Galaxy S5 en straks de nieuwe HTC All New One, als die tenminste zo gaat heten. De fabrikant die zijn nieuwe vlaggenschip het eerst in de winkels weet te krijgen, heeft een voorsprong op de rest. Naar het schijnt, heeft Sony er moeite mee om het toestel snel te leveren. De meeste Nederlandse webwinkels kunnen nog geen periode noemen, anderen houden het op vijf weken of langer.

De Z2 zou aanvankelijk vanaf 7 april verkrijgbaar zijn in Nederland voor een adviesprijs van 649 euro. Nu Sony zelf ook twijfel zaait over de levertermijn, betekent dit wellicht dat er productieproblemen zijn gerezen die roet in het eten gooien.

De Xperia Z2 van Sony is opnieuw waterdicht en beschikt over een 5.1″ Full HD-scherm. Het scherm is compleet vernieuwd waardoor de kleuren en de helderheid een stuk beter moeten zijn dan die van zijn voorganger. De Qualcomm 801-processor doet zijn werk in de Xperia Z2, gesteund door 3GB ram. De 20.1-megapixelcamera die in de Xperia Z2 te vinden is, is gelijk aan die in de Xperia Z1. Het geheugen is 16GB groot en uitbreidbaar met 64GB. Dit alles draait op Android 4.4 KitKat met Sony’s eigen schil over het OS heen.

Onze hands-on met het toestel in Barcelona is hier terug te kijken.

Sony verwijdert pre-ordermogelijkheid voor Xperia Z2 z2 

Bron: Xperiablog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Apple iPhone X Plus 2018

2018: waarom Google gaat profiteren van de nieuwe iPhone lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Vijf dingen die we willen zien in de Samsung Galaxy S9 lees verder

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters