'Sony werkt aan midrange Xperia G'

Sony werkt achter de schermen al een tijdje aan de Xperia G, een midrangetelefoon. Er zijn nu enige specificaties van bekendgeraakt. Die informatie komt uit Indonesië.

'Sony werkt aan midrange Xperia G' dy3g5btmog

GSM Insider vond de telefoon in een lijstje van Postel Indonesia, een telecombedrijf. Daar is de nog onbekende Sony D5103 te vinden, zonder verdere informatie over dit toestel.

Ook de elektronicawaakhond FCC in Amerika heeft dit toestel in zijn database staan, maar ook hier ontbreekt elke verdere informatie. Echter, in februari lekte het een en ander reeds uit over een toekomstige midrangetelefoon van Sony, en als die informatie betrekking heeft op de Xperia G dan gaat het om een midrange telefoon met toch wel aardige specificaties. Het plaatje bij dit artikel is al eerder gelekt door Vizileaks.

Zo wordt er gesproken over een quadcore Snapdragon 400-processor die is geklokt op 1,4 Ghz. Die wordt vergezeld door een Areno 305 GPU. Over ram en intern geheugen wordt niets gezegd, dus hier moeten we gokken. Afgaand op de informatie over de processor zal het waarschijnlijk 1GB ram bevatten en 8GB intern geheugen. Bij Sony mogen we er voorts vanuit gaan dat er vrijwel zeker een sleuf voor een micro-sd-kaart in zal zitten. Camera’s voor en achter lijken ook een zekerheid, waarbij de achtercamera gezien de overige specificaties waarschijnlijk een resolutie van 8-megapixel zal krijgen.

Android 4.4.1 Kitkat is wel een zekerheid, want dat staat in de database waarin het toestel is aangetroffen. Een HD-scherm lijkt ook verzekerd voor dit toestel, maar over het formaat van het scherm is nog niets uitgelekt. Vizileaks had het echter eerder over een 4,8-inch scherm.

Bron: Softpedia

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters