‘Nieuwe Sony Xperia telefoons gefotografeerd voor offiële lancering’

Enkele weken geleden kondigde Sony aan aanwezig te zullen zijn tijden het Mobile World Congress dit jaar. Op 27 februari zullen tijdens het evenement de laatste creaties van het bedrijf te bewonderen zijn. Het lijkt er echter op dat enkele van de nieuwe toestellen nu al te bekijken zijn in een paar gelekte foto’s. Op de beelden zouden verschillende modellen van de nieuwe Xperia lijn te zien zijn. Hoewel verwacht wordt dat Sony de Sony Xperia smartphones zal aankondigen tijdens het MWC, heeft het bedrijf dit niet bevestigd. Sony heeft alleen aangegeven aanwezig te zullen zijn tijdens het event. Over wat precies onthuld zal worden is niet in detail getreden.

Minstens drie verschillende Xperia smartphones

De gelekte foto’s komen, zoals vaak het geval is met gelekte informatie, uit China. Het lijkt er in ieder geval op dat er drie verschillende Sony Xperia modellen te ontwaren zijn. Jammer genoeg zijn alleen de voorkanten van de smartphones zichtbaar, waardoor details over de achterkant nog een mysterie blijven. Wat de foto’s weer wel tonen zijn verschillende telefoon cases in variërende kleuren. Op één van de foto’s is informatie over het desbetreffende toestel te zien en wordt duidelijk dat het om een 4G RAM telefoon gaat. Ook heeft het 4G toestel een prominente LED flash voorcamera.

Sony Xperia

Geruchten over Sony Xperia toestellen

Hoewel de foto’s verder niet vergezeld worden van extra details over de specificaties, zijn er natuurlijk wel geruchten over de nieuwe Sony telefoons. Zo zou Sony van plan zijn twee 5.5 inch Sony Xperia toestellen uit te brengen. Hiervan zou één de opvolger zijn van de Xperia Z5 Premium en komen met een display met een resolutie van 2160 x 3840 pixels. Het andere 5.5 inch toestel zou een Quad HD (1440 x 2560 pixels) scherm krijgen.

Meer duidelijkheid tijdens WMC

Zoals bij veel 2017 toestellen het geval is, is er nog niet veel bevestigd en is er vooral een hoop speculatie. Voor veel van deze smartphones zal het WMC aan het einde van de maand een openbaring zijn.

Bron: PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters