‘Gelekte video toont Sony Xperia G3121 voor lancering op WMC’

Sony gaat naar verwachting tijdens het Mobile World Congress 2017 twee nieuwe toestellen aankondigen, de Sony Xperia G31XX en de Sony Xperia G3121. Dankzij een gelekte video is de G3121 nu al uitgebreid te bekijken.

Sony Xperia G3121 met Android 7.0

Sony Xperia G3121De video werd op Youtube gepost door TechLover HD en in de beelden wordt uitgebreid door de telefoon geswipet en zijn verschillende menu’s zichtbaar. Bij de instellingen is te het modelnummer G3121 zien. Ook staat er dat het toestel op Android 7.0 draait en dat de firmware bouw 40.0.A.0.137 is.

Lokatie poorten

De beelden laten ook het toestel van alle kanten zien. Duidelijk wordt dat de geruchten over een mogelijke USB-Type C poort inderdaad kloppen. Aan de linkerkant zijn poorten te zien voor een simkaart en een microSD kaart. De volumeregelaar en aan/uit knop sieren samen met een camera knop de rechterkant van de smartphone.

Design

Het toestel heeft dezelfde look als de Xperia XA serie van vorig jaar. De bekende dunne randen aan de zijkanten met bredere randen aan de boven en onderkant zijn ook in de video te zien. Ook lijkt het om hetzelfde toestel te gaan, waar in december enkele renders van verschenen. Sony lijkt voor de behuizing gebruik te hebben gemaakt van mat plastic.

Middenklasser

Uit de beelden is op te maken dat de telefoon een middenklasser is. Zo is er bijvoorbeeld geen vingerafdrukscanner. Ook ontbreken Sony’s drievoudige imaging sensoren. Naast de camera is een enkele LED flash zichtbaar.

Verdere specificaties

Uit eerdere berichten is bekend dat de Sony G3121 een 720 pixel display zal hebben en dat 2.5D afgerond glas wordt gebruikt. Andere specificaties zijn helaas nog niet bekend. Naarmate de lanceringsdatum nadert, zullen deze naar alle waarschijnlijkheid wel opduiken.

Bron: Xperia Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Apple iPhone X 2018

‘Volgende iPhone X krijgt gigabit 4G en dual sim’ lees verder

OnePlus deelt (slecht) nieuws rondom de OnePlus 6T lees verder

Samsung Experience

Dit voegt Samsung Experience 9.0 allemaal toe aan je Galaxy S8 (Plus) lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters