‘Gelekte video toont Sony Xperia G3121 voor lancering op WMC’

Sony gaat naar verwachting tijdens het Mobile World Congress 2017 twee nieuwe toestellen aankondigen, de Sony Xperia G31XX en de Sony Xperia G3121. Dankzij een gelekte video is de G3121 nu al uitgebreid te bekijken.

Sony Xperia G3121 met Android 7.0

Sony Xperia G3121De video werd op Youtube gepost door TechLover HD en in de beelden wordt uitgebreid door de telefoon geswipet en zijn verschillende menu’s zichtbaar. Bij de instellingen is te het modelnummer G3121 zien. Ook staat er dat het toestel op Android 7.0 draait en dat de firmware bouw 40.0.A.0.137 is.

Lokatie poorten

De beelden laten ook het toestel van alle kanten zien. Duidelijk wordt dat de geruchten over een mogelijke USB-Type C poort inderdaad kloppen. Aan de linkerkant zijn poorten te zien voor een simkaart en een microSD kaart. De volumeregelaar en aan/uit knop sieren samen met een camera knop de rechterkant van de smartphone.

Design

Het toestel heeft dezelfde look als de Xperia XA serie van vorig jaar. De bekende dunne randen aan de zijkanten met bredere randen aan de boven en onderkant zijn ook in de video te zien. Ook lijkt het om hetzelfde toestel te gaan, waar in december enkele renders van verschenen. Sony lijkt voor de behuizing gebruik te hebben gemaakt van mat plastic.

Middenklasser

Uit de beelden is op te maken dat de telefoon een middenklasser is. Zo is er bijvoorbeeld geen vingerafdrukscanner. Ook ontbreken Sony’s drievoudige imaging sensoren. Naast de camera is een enkele LED flash zichtbaar.

Verdere specificaties

Uit eerdere berichten is bekend dat de Sony G3121 een 720 pixel display zal hebben en dat 2.5D afgerond glas wordt gebruikt. Andere specificaties zijn helaas nog niet bekend. Naarmate de lanceringsdatum nadert, zullen deze naar alle waarschijnlijkheid wel opduiken.

Bron: Xperia Blog

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters