‘Gelekte video toont Sony Xperia G3121 voor lancering op WMC’

Sony gaat naar verwachting tijdens het Mobile World Congress 2017 twee nieuwe toestellen aankondigen, de Sony Xperia G31XX en de Sony Xperia G3121. Dankzij een gelekte video is de G3121 nu al uitgebreid te bekijken.

Sony Xperia G3121 met Android 7.0

Sony Xperia G3121De video werd op Youtube gepost door TechLover HD en in de beelden wordt uitgebreid door de telefoon geswipet en zijn verschillende menu’s zichtbaar. Bij de instellingen is te het modelnummer G3121 zien. Ook staat er dat het toestel op Android 7.0 draait en dat de firmware bouw 40.0.A.0.137 is.

Lokatie poorten

De beelden laten ook het toestel van alle kanten zien. Duidelijk wordt dat de geruchten over een mogelijke USB-Type C poort inderdaad kloppen. Aan de linkerkant zijn poorten te zien voor een simkaart en een microSD kaart. De volumeregelaar en aan/uit knop sieren samen met een camera knop de rechterkant van de smartphone.

Design

Het toestel heeft dezelfde look als de Xperia XA serie van vorig jaar. De bekende dunne randen aan de zijkanten met bredere randen aan de boven en onderkant zijn ook in de video te zien. Ook lijkt het om hetzelfde toestel te gaan, waar in december enkele renders van verschenen. Sony lijkt voor de behuizing gebruik te hebben gemaakt van mat plastic.

Middenklasser

Uit de beelden is op te maken dat de telefoon een middenklasser is. Zo is er bijvoorbeeld geen vingerafdrukscanner. Ook ontbreken Sony’s drievoudige imaging sensoren. Naast de camera is een enkele LED flash zichtbaar.

Verdere specificaties

Uit eerdere berichten is bekend dat de Sony G3121 een 720 pixel display zal hebben en dat 2.5D afgerond glas wordt gebruikt. Andere specificaties zijn helaas nog niet bekend. Naarmate de lanceringsdatum nadert, zullen deze naar alle waarschijnlijkheid wel opduiken.

Bron: Xperia Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone 8

Publicatie bevestigt meest interessante features van iPhone 8 lees verder

Samsung Galaxy J7 (2017)

Onaangekondigde Samsung Galaxy J5 en Galaxy J7 (2017) duiken op in hands-on video lees verder

Smartphone en laptop

Op je smartphone ben je rationeler dan achter je laptop lees verder

Honor 9 TENAA

Honor 9 specificaties gelekt via TENAA certificering lees verder

Apple iPhone 8

‘Onthullingsdatum en verkoopdatum iPhone 8 bekend gemaakt’ lees verder

Andy Rubin Essential

Oprichter Android komt dinsdag met Essential smartphone: dit weten we al lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters