Onaangekondigde Sony Xperia handset krijgt certificatie

Een onbekende Sony Xperia handset heeft een bluetooth certificatie gekregen. Deze certificatie bewijst dat het apparaat een smartphone is. Het modelnummer ontbreekt.

sony xperiaNieuwe Sony Xperia smartphone

Dankzij de bluetooth certificatie die een onbekende Sony Xperia smartphone heeft gekregen weten we dat er een nieuw model op komst is. Wat ontbreekt aan deze informatie is het modelnummer van de smartphone. Wat we wel weten is dat het design nummer van het toestel PRO20161112, maar dat verklapt voor de rest niets over de smartphone. De geruchten zijn dat Sony vijf modellen onthult tijdens het Mobile World Congress deze maand

Mobile World Congress

Onder deze nieuwe smartphones valt onder andere een model die de code naam Sony Yoshino heeft. Er wordt verwacht dat deze smartphone een 5,5 inch display krijgt met een 4K resolutie van 2160 bij 3849 pixels. Daarnaast krijgt deze handset de nieuwe Snapdragon 835 Soc met 4GB of 6GB LPDDR4 RAM. Ook krijgt de telefoon de nieuwe IMX400 image sensor. De andere smartphones die tijdens het Mobile World Congress bekend worden gemaakt zijn de BlancBright, de Mineo, de Keyaki en de Hinoki. Deze telefoons hebben een display formaat van 5 inch met een resolutie van 720 bij 1280 pixels. Sommige zullen een 5,5 inch display krijgen met een resolutie van 1440 bij 2560 pixels.

Release datum

De verwachtingen zijn dus dat de smartphones worden onthuld tijdens het Mobile World Congress. Aangezien dit op geruchten gebaseerd is, is dit dus niet met zekerheid te zeggen. Dat wordt dus nog even afwachten.

Wat vind jij van deze opvallende ontwikkeling? Laat het hieronder in een reactie weten!

Bron: Phone Arena

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters