Dit is de Sony Xperia L2: renders en specificaties onthuld

De Sony Xperia L1 krijgt zelden aandacht op het internet, omdat het een budgetmodel is. Zonde, want het Android toestel is juist zeer populair vanwege de lage prijs. Ondertussen is het tijd geworden voor een opvolger. De Xperia L1 werd vorig jaar in februari onthuld, tijdens het Mobile World Congress. Dit jaar komt de Japanse fabrikant met een opvolger op de proppen: de Sony Xperia L2.

Sony Xperia L2 gelekt

Maak kennis met de Sony Xperia L2. Het onaangekondigde toestel wordt tot leven gebracht door de bekende leaker @OnLeaks. Dankzij zijn contacten binnen fabrieken bemachtigt hij geregeld fabrieksbestanden en renders van nieuwe smartphones. Daar maakt hij vervolgens 3D-renders van. Tot nu toe klopten ze (bijna) altijd, dus je kunt er van uit gaan dat dit deĀ real dealĀ is.

Sony Xperia L2 Sony Xperia L2

Qua design lijkt het nieuwe toestel erg op zijn voorganger. Geen spetterend design dus, maar dat hadden we in deze prijsklasse ook niet verwacht. Toch is er goed nieuws, op een vlak waar het wel om draait: de specificaties. De Sony Xperia L2 wordt een serieuze upgrade, ten opzichte van het huidige model.

De gelekte specificaties zijn als volgt: de octa-core Qualcomm Snapdragon 630 in combinatie met 4GB aan werkgeheugen. Een serieuze upgrade, gezien de Sony Xperia L1 het met slechts 2GB aan werkgeheugen moet doen. 2018 wordt een mooi jaar voor budgetmodellen! Het lijkt erop dat het toestel op Android Nougat draait, maar hopelijk is een update naar Android Oreo in zicht. Verder heeft de smartphone een 5.5-inch scherm.

De gelekte dimensies wijzen op een vrij dikke behuizing (9.8mm), maar dat mag de pret niet drukken. De strijd in het budgetsegment gaat weer volop losbarsten. Samsung focust zich het komende jaar op het high-end segment, dus dat laat ruimte over voor andere merken. Xiaomi kondigde onlangs al een spotgoedkoop toestel met dunne schermranden aan.

 

 

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters