'Sony Xperia Z houdt er soms ineens mee op, oplossing in de maak'

Een groeiend aantal gebruikers van de Sony Xperia Z klaagt erover dat hun toestel soms ineens uitvalt, en bijna niet meer op gang te krijgen is. Een harde reset is dan noodzakelijk.

Dat meldt fansite Xperiablog. De gebruikers in diverse fora klagen erover dat hun toestel soms ineens uitgaan. Van het ene op het andere moment. Het is dan niet meer mogelijk om de telefoon aan te zetten. Een harde reset, door de aanuitknop en de volume-omhoogknop tegelijk in te drukken, heeft sommige gebruikers geholpen om het toestel weer aan te zetten, maar anderen is ook dat niet gelukt.

Het is een zeer onregelmatig optredend probleem. Sommigen denken dat het ligt aan de batterij die bijna leeg is, maar er zijn ook gebruikers die melden dat de batterij keurig was opgeladen toen hun Xperia Z ineens uitdoofde, en niet meer wakker te krijgen was.

Sony Mobile heeft volgens Xperiablog gezegd dat het bedrijf bekend is met het probleem, en dat er een oplossing voor komt in de eerstvolgende software-update.

Goede verkoop Xperia Z brengt smartphoneplannen Sony in stroomversnelling xperiaz1 

Bron: Xperiablog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Karel Riemersma -

  Waarschijnlijk tijdens een update viel het toestel uit. Bij de mediamarkt hadden ze hem snel weer aan de gang: power en volume-up tegelijk indrukken. batterij stond op 96%. Maar thuis aangekomen weer dood. Na 3 minuten power en volume up ingedrukt te houden kreeg ik toch
  knap kramp in mijn vingers! En dit is nu de vierde keer in 1,5 jaar dat ik met het toestel terug moet. Andere storingen:
  – Instabiele afdichtcovers (2x)
  – Wifi valt uit
  – en nu dit weer…
  DIT IS “MY FIRST SONY”, MAAR OOK “MY LAST SONY” !!!!

 2. Patricia Van Der Pluijm -

  Mijn z2 is vandaag plots uitgevallen. snelle reset zorgt ervoor dat toestel aan gaat, maar doet alsnog helemaal niets meer. komt niet eens tot beginscherm. waardeloos toestel

 3. Markx1 -

  heb er al meerdere verkocht, en zijn allemaal terug gekomen.. doormiddels van een update, of een harderest deden ze het weer… maar uiteindelijk kwamen ze toch weer terug en heb ik ze moeten omruilen. Voorlopig adviseer ik niemand dit toestel totdat er daadwerkelijk een goede oplossing komt. Vind het bagger dat zo`n duur toestel waar ze zo groot op gaan, zoveel uitval heeft. ZEER slechte reclame voor Sony.

  1. bartvuijk -

   Kwamen de omgeruilde toestellen ook terug? Heb er vorige maand eentje bij Sony zelf gekocht, ding kwam helemaal uit Brno, Tsjechië… Nog geen problemen gehad.

   1. Markx1 -

    tot nu toe nog niemand met zijn omgeruilde terug gezien gelukkig. Toestellen die terugkwamen zijn als het goe dis nl als ik mijn leverancier moet geloven.. de nieuiwe komen uit duitsland.. maar weet ook niet waar hun ze weer hebben ingekocht.

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Apple iPhone X Plus 2018

2018: waarom Google gaat profiteren van de nieuwe iPhone lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Vijf dingen die we willen zien in de Samsung Galaxy S9 lees verder

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters