Sony Xperia Z2 4G bij KPN – Advertorial

Bestel nu de Sony Xperia Z2 en krijg gratis XSCAPE, het nieuwe album van Michael Jackson. Bekijk voor meer informatie de actiepagina.

Sony Xperia Z2 4G bij KPN

De Sony Xperia Z2 is de opvolger van de Xperia Z1. De Xperia Z2 maakt gebruik van de beste technologie die Sony te bieden heeft. Kracht, duurzaamheid en innovatie vind je in elke vezel van deze smartphone. Gereed voor 4G netwerk.

Tot wel €100,- aan gratis muziek, films en games
Met de Xperia Z2 gaat er een wereld aan entertainment voor je open. Download het nieuwe album van Michael Jackson, Xscape en maak 30 dagen gebruik van Music Unlimited. Kies bovendien 6 blockbuster films uit en speel 8 playstation games. Je downloadt het allemaal gratis via de Xperia Lounge app. Lees meer op de actiepagina van Sony.

De beste cameraphone
Maak die unieke momenten onvergetelijk, met de Sony Xperia Z2. De 20.7 megapixel camera zorgt ervoor dat je elke ervaring tot in het kleinste detail vast kunt leggen. En als stilstaand beeld niet genoeg is, kun je met de 4K camcorder van de Xperia Z2 video’s maken zoals nooit tevoren.

Optimale ervaring van geluid
Wanneer luister jij naar muziek op je smartphone? Onderweg, in een drukke trein? Of om je even af te sluiten van alle hectiek op het werk? Bij je Sony Xperia Z2 krijg je gratis de Noise Canceling Headphones van Sony, ter waarde van € 50,-. Met deze innovatieve audio-technologie van de Sony Xperia Z2 sluit je het lawaai uit en geniet je van iedere klank van je favoriete muziek.

Waterdicht design
Berichtjes sturen in de stromende regen? Foto’s maken op het strand? Dat is geen probleem met de Sony Xperia Z2. Het toestel is stofvrij maar ook waterbestendig tot maar liefst 30 minuten tot anderhalve meter diep. Dus zelfs onder water kun je de mooiste foto’s maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy Note 8

Het is officieel: Samsung verstuurt uitnodigingen Galaxy Note 8 onthulling lees verder

De iPhone SE

‘Apple komt eind augustus met nog goedkopere iPhone: 399 euro’ lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Nieuwe details Samsung Galaxy S9, S9+ en Galaxy Note 9 duiken op lees verder

mechanische hersenen

Hoeveel werkgeheugen heeft je smartphone nou eigenlijk echt nodig? lees verder

Apple iPhone 8

‘Grote tekorten Apple iPhone 8: normale beschikbaarheid pas in 2018’ lees verder

bewegingen over de vingerafdrukscanner

Gloednieuw toestel: zo ziet de Samsung Galaxy S8 Active eruit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters