‘Sony Xperia Z2 heeft beste fotocamera’

Als fotograferen je passie is en je wilt altijd een cameraatje bij de hand hebben, dan is de Sony Xperia Z2 het meest geschikt. Deze heeft namelijk de beste camera die er momenteel in een mobiele telefoon zit.

Eerste ervaring met de Sony Xperia Z2

Dat is althans de bewering van Digital Photography Review Connect, onderdeel van Amazon. “Beelden die buiten zijn gemaakt zijn indrukwekkend gedetailleerd, terwijl foto’s met weinig belichting nog steeds veel details weergeven. Al is er wel duidelijk een verschil merkbaar met foto’s in het buitenlicht”, aldus de website.

Ook is de Amerikaanse beoordelingswebsite erg te spreken over de autofocus, die snel en zorgvuldig te werk gaat zonder dat er veel fouten worden gemaakt. De camera van de Z2 schiet “mooie kleuren onder alle omstandigheden en flitst bovendien ook goed.” De Z2 is volgens de site ook goed geschikt voor het maken van video’s, zelfs wanneer je loopt. “Het beeld stabiliseert goed, vooral wanneer je wandelt.”

De Sony Xperia Z2 stoot de Nokia 808 Pureview van de eerste plaats als het gaat om de beste camera. De Sony Xperia Z1 staat op een keurige derde plaats. De iPhone 5S en Samsung Galaxy S4 staan respectievelijk vierde en vijfde.

Bron: Digital Photography Review Connect

tags:
  OnePlus 6

  We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

  Beste budgetsmartphones uitgelicht

  Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

  smartphone auto

  OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

  Samsung J2 Core

  Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

  Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

  Sony

  Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters