Sony Xperia Z2 vanaf 7 april verkrijgbaar voor 649 euro

Sony Nederland heeft bekend gemaakt dat de Xperia Z2 vanaf 7 april verkrijgbaar zal zijn in Nederland. De waterdichte smartphone krijgt een adviesprijs mee van 649 euro.

De fabrikant laat bij monde van woordvoerster Michelle Fresco weten dat Sony’s nieuwe vlaggenschip vanaf 7 april in Nederland leverbaar wordt. “Op 7 april krijgen de distributeurs het toestel binnen, kort hierna zal de Sony Xperia Z2 door het gehele land verkrijgbaar zijn.” De fabrikant weet ook te melden dat het toestel een adviesprijs krijg van 649 euro, 50 euro lager dan diens grote concurrent, de Samsung Galaxy S5. De Galaxy S5 zal ook pas vanaf 11 april leverbaar zijn in Nederland. De Xperia Z2 is momenteel online te vinden voor rond de 643 euro en de verwachting is dat deze prijs tot rond de 600 euro zal dalen richting de lancering van de Xperia Z2.

De Sony Xperia Z2 zal in de kleuren zwart, wit en paars verkrijgbaar worden. Het toestel werd afgelopen week aangekondigd op het Mobile World Congress in Barcelona. De Xperia Z2 van Sony is opnieuw waterdicht en beschikt over een 5.1″ Full HD-scherm. Het scherm is compleet vernieuwd waardoor de kleuren en de helderheid een stuk beter moet zijn dan die van zijn voorganger. De Qualcomm 801-processor doet zijn werk in de Xperia Z2, net als 3GB aan ram. De 20.1-megapixelcamera die in de Xperia Z2 te vinden is, is gelijk aan die van de Xperia Z1. Het geheugen is 16GB groot en uitbreidbaar met 64GB. Dit alles draait op Android 4.4 KitKat met Sony’s eigen schil over het OS heen.

Onze eerste ervaring met de Sony Xperia Z2 kun je hier terug lezen. Onze video die we gemaakt hebben over het toestel is hier terug te bekijken.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Eerste ervaring met de Sony Xperia Z2 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Mathijn Postma -

    Dit word m'n nieuwe smartphone over een maandje 🙂
    Mag dan abbo vernieuwen …..en naar eerst erg in twijfel te zijn geweest tussen de Z1 en Z1 compact..met name om het scherm wat bij de Z1 compact toch beter was dan bij de grotere broer! Maar vlgs mij is het scherm van de Z2 gelijk aan die van de compact qua helderheid en kijkhoek…dus ga ik maar voor de grote nieuwe variant 😉

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Apple iPhone X Plus 2018

2018: waarom Google gaat profiteren van de nieuwe iPhone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters