Sony Xperia Z2 vanaf 7 april verkrijgbaar voor 649 euro

Sony Nederland heeft bekend gemaakt dat de Xperia Z2 vanaf 7 april verkrijgbaar zal zijn in Nederland. De waterdichte smartphone krijgt een adviesprijs mee van 649 euro.

De fabrikant laat bij monde van woordvoerster Michelle Fresco weten dat Sony’s nieuwe vlaggenschip vanaf 7 april in Nederland leverbaar wordt. “Op 7 april krijgen de distributeurs het toestel binnen, kort hierna zal de Sony Xperia Z2 door het gehele land verkrijgbaar zijn.” De fabrikant weet ook te melden dat het toestel een adviesprijs krijg van 649 euro, 50 euro lager dan diens grote concurrent, de Samsung Galaxy S5. De Galaxy S5 zal ook pas vanaf 11 april leverbaar zijn in Nederland. De Xperia Z2 is momenteel online te vinden voor rond de 643 euro en de verwachting is dat deze prijs tot rond de 600 euro zal dalen richting de lancering van de Xperia Z2.

De Sony Xperia Z2 zal in de kleuren zwart, wit en paars verkrijgbaar worden. Het toestel werd afgelopen week aangekondigd op het Mobile World Congress in Barcelona. De Xperia Z2 van Sony is opnieuw waterdicht en beschikt over een 5.1″ Full HD-scherm. Het scherm is compleet vernieuwd waardoor de kleuren en de helderheid een stuk beter moet zijn dan die van zijn voorganger. De Qualcomm 801-processor doet zijn werk in de Xperia Z2, net als 3GB aan ram. De 20.1-megapixelcamera die in de Xperia Z2 te vinden is, is gelijk aan die van de Xperia Z1. Het geheugen is 16GB groot en uitbreidbaar met 64GB. Dit alles draait op Android 4.4 KitKat met Sony’s eigen schil over het OS heen.

Onze eerste ervaring met de Sony Xperia Z2 kun je hier terug lezen. Onze video die we gemaakt hebben over het toestel is hier terug te bekijken.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Eerste ervaring met de Sony Xperia Z2 
OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters