‘Sony Xperia Z4 laat zich in uitgebreidere persrenders nóg beter zien’

Gisteren zagen we in een persrender al een deel van het nieuwe vlaggenschip van Sony, de Xperia Z4. Nu laat de telefoon zich in zijn geheel zien. Zowel de voorkant als achterkant zijn volledig in beeld.

Sony Xperia Z4

Bron van de foto’s is No Where Else, dat gisteren de eerste persrender ook al toonde. Nu is de Xperia Z4 dus in zijn geheel te zien. En dit bevestigt eigenlijk wat we gisteren ook al wisten: een verrassend uiterlijk krijgt de nieuwe Sony niet. De overeenkomsten met de Xperia Z3 zijn heel groot.

Opvallend is dat de ingang voor de micro USB niet afgedekt wordt met een flapje. Bij vorige Xperia Z-apparaten zat dit flapje er om waterdichtheid te garanderen. Waarschijnlijk heeft Sony hiervoor nu een oplossing bedacht. De Xperia Z4 blijft zo goed als zeker waterdicht, maar heeft daarvoor niet langer flapjes nodig.

Naast de ingang voor de micro USB lijkt nog een gaatje te zitten. Het is nu de grote vraag waarvoor deze dient, aangezien de ingang voor de headset aan de bovenkant van de smartphone zit.

Het is nog onbekend wanneer Sony de Xperia Z4 aankondigt. Op de telefoon staat 12 september als datum aangegeven, dus dat kan een indicatie zijn. Er is nog meer onbekendheid over de Xperia Z4. Zo staat het nog niet vast of Sony kiest voor een full HD- of quad HD-resolutie.

Naar andere specificaties is het ook nog gissen. Waarschijnlijk krijgt de telefoon de Snapdragon 810-processor van Qualcomm en het ligt voor de hand dat de Sony een camera krijgt die foto’s in 20,7 megapixel maakt, net als bij andere Xperia Z-smartphones.

Sony Xperia Z4 
Sony Xperia Z4 
Sony Xperia Z4 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Huawei

Dit zijn de Huawei Mate 10 en Huawei Mate 10 Pro lees verder

OnePlus 5 JCC+

WANT geeft de limited edition OnePlus 5 JCC+ weg: zo maak je gratis kans lees verder

Samsung Galaxy A

Complete Samsung Galaxy A-serie krijgt Bixby-knop, meer details gelekt lees verder

Apple iPhone X

‘Geruchten rondom kleinere en grotere iPhone X duiken op’ lees verder

Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus

Glazen achterkant: iPhone 8 is nog duurder om te repareren lees verder

iOS 11 toestellen

iOS 11: waarom je nog even moet wachten met het updaten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters