‘Sony Xperia Z4 laat zich in uitgebreidere persrenders nóg beter zien’

Gisteren zagen we in een persrender al een deel van het nieuwe vlaggenschip van Sony, de Xperia Z4. Nu laat de telefoon zich in zijn geheel zien. Zowel de voorkant als achterkant zijn volledig in beeld.

Sony Xperia Z4

Bron van de foto’s is No Where Else, dat gisteren de eerste persrender ook al toonde. Nu is de Xperia Z4 dus in zijn geheel te zien. En dit bevestigt eigenlijk wat we gisteren ook al wisten: een verrassend uiterlijk krijgt de nieuwe Sony niet. De overeenkomsten met de Xperia Z3 zijn heel groot.

Opvallend is dat de ingang voor de micro USB niet afgedekt wordt met een flapje. Bij vorige Xperia Z-apparaten zat dit flapje er om waterdichtheid te garanderen. Waarschijnlijk heeft Sony hiervoor nu een oplossing bedacht. De Xperia Z4 blijft zo goed als zeker waterdicht, maar heeft daarvoor niet langer flapjes nodig.

Naast de ingang voor de micro USB lijkt nog een gaatje te zitten. Het is nu de grote vraag waarvoor deze dient, aangezien de ingang voor de headset aan de bovenkant van de smartphone zit.

Het is nog onbekend wanneer Sony de Xperia Z4 aankondigt. Op de telefoon staat 12 september als datum aangegeven, dus dat kan een indicatie zijn. Er is nog meer onbekendheid over de Xperia Z4. Zo staat het nog niet vast of Sony kiest voor een full HD- of quad HD-resolutie.

Naar andere specificaties is het ook nog gissen. Waarschijnlijk krijgt de telefoon de Snapdragon 810-processor van Qualcomm en het ligt voor de hand dat de Sony een camera krijgt die foto’s in 20,7 megapixel maakt, net als bij andere Xperia Z-smartphones.

Sony Xperia Z4 
Sony Xperia Z4 
Sony Xperia Z4 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

OnePlus 5T naast OnePlus 5, Galaxy S8, iPhone X en meer: grootte vergeleken lees verder

OnePlus 5t

Vijf redenen om (niet) voor de OnePlus 5T te kiezen lees verder

iPhone X Face ID

Dit is hoe Face ID werkt en wat je er verder over moet weten lees verder

OnePlus 5T pers

Dit zijn de vier verschillen tussen de OnePlus 5 en OnePlus 5T lees verder

OnePlus 5T pers

OnePlus 5T is officieel onthuld: gloednieuw design, vertrouwde prijskaartje lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Verrassing: Samsung brengt niet twee, maar drie Galaxy S9-modellen uit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters