‘Sony Xperia Z4 laat zich in uitgebreidere persrenders nóg beter zien’

Gisteren zagen we in een persrender al een deel van het nieuwe vlaggenschip van Sony, de Xperia Z4. Nu laat de telefoon zich in zijn geheel zien. Zowel de voorkant als achterkant zijn volledig in beeld.

Sony Xperia Z4

Bron van de foto’s is No Where Else, dat gisteren de eerste persrender ook al toonde. Nu is de Xperia Z4 dus in zijn geheel te zien. En dit bevestigt eigenlijk wat we gisteren ook al wisten: een verrassend uiterlijk krijgt de nieuwe Sony niet. De overeenkomsten met de Xperia Z3 zijn heel groot.

Opvallend is dat de ingang voor de micro USB niet afgedekt wordt met een flapje. Bij vorige Xperia Z-apparaten zat dit flapje er om waterdichtheid te garanderen. Waarschijnlijk heeft Sony hiervoor nu een oplossing bedacht. De Xperia Z4 blijft zo goed als zeker waterdicht, maar heeft daarvoor niet langer flapjes nodig.

Naast de ingang voor de micro USB lijkt nog een gaatje te zitten. Het is nu de grote vraag waarvoor deze dient, aangezien de ingang voor de headset aan de bovenkant van de smartphone zit.

Het is nog onbekend wanneer Sony de Xperia Z4 aankondigt. Op de telefoon staat 12 september als datum aangegeven, dus dat kan een indicatie zijn. Er is nog meer onbekendheid over de Xperia Z4. Zo staat het nog niet vast of Sony kiest voor een full HD- of quad HD-resolutie.

Naar andere specificaties is het ook nog gissen. Waarschijnlijk krijgt de telefoon de Snapdragon 810-processor van Qualcomm en het ligt voor de hand dat de Sony een camera krijgt die foto’s in 20,7 megapixel maakt, net als bij andere Xperia Z-smartphones.

Sony Xperia Z4 
Sony Xperia Z4 
Sony Xperia Z4 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters