‘Sony Xperia Z5 Premiums opvolger wordt na het MWC gepresenteerd’

Volgens geruchten zal de opvolger van de Sony Xperia Z5 Premium binnenkort uitkomen, alleen niet op het Mobile World Congress (MWC).

Niet dat Sony nu afwezig zal zijn op het MWC. Integendeel, want de Japanse fabrikant is van plan om maar liefst vijf nieuwe telefoons op de beurs in Barcelona aan te kondigen. Maar de opvolger van de Sony Xperia Z5 Premium zal daar dus niet tussen zitten.

Vorige maand ging er nog een gerucht rond dat Sony dit toestel op het MWC zou onthullen. De nieuwe telefoon zal waarschijnlijk wel uitkomen, alleen niet op het MWC, aangezien de Samsung Galaxy S8 net als Sony over een Snapdragon 835-processor zal beschikken. En de Galaxy S8 wordt waarschijnlijk eerder uitgebracht dan Sony’s nieuwe toestel..

Sony XperiaHet gerucht verscheen op Twitter. De Twitter-gebruiker beweert dat Sony wél aan het nieuwe toestel werkt. Het kan zo zijn dat Sony tijdens geheime bijeenkomsten prototypes van het toestel aan partners laat zien.

Specificaties opvolger Sony Xperia Z5 Premium

Er zouden al wat specificaties van de opvolger van de Sony Xperia Z5 Premium zijn uitgelekt. Het is geen verrassing dat de telefoon, net als zijn voorganger, een 4K-display krijgt.

Daarnaast zou de telefoon dus een Snapdragon 835-processor krijgen. Dit zal dé top-processor worden van de eerste helft van dit jaar. Ter aanvulling krijgt de Sony-smartphone waarschijnlijk minimaal 4 GB aan werkgeheugen, misschien zelfs wel 6 GB.

Op cameragebied zou de nieuwe telefoon gaan beschikken over het beste wat Sony op dit vlak te bieden heeft. De premium smartphone zou uitgerust worden met de IMX400-camerasensor.

De naam van de telefoon is nog onbekend. Ook is het nog onduidelijk wanneer hij dan wél precies gepresenteerd gaat worden en wat de telefoon gaat kosten. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters