Sony zou in september Xperia Z5 al aankondigen

Hoewel de Sony Xperia Z3+ nog maar net uit is, zou het Japanse bedrijf al in september de opvolger willen aankondigen. Die heet de Sony Xperia Z5. Omdat de Z3+ in sommige landen Z4 heet, wordt dit nummertje overgeslagen.

De Xperia Z3 en Z3+ waren lichte upgrades ten opzichte van de voorgangers in de Z-serie, maar de Z5 belooft een totaal ander plaatje. Het toestel moet dezelfde aandacht krijgen als de oorspronkelijke Xperia Z, en er komen ook meerdere varianten van uit, zoals de Xperia Z5 Compact en de Xperia Z5 Ultra.

De waterdichte vlaggenschepen worden voorzien van een Qualcomm Snapdragon 820-chip. Er zit 4GB ram bij om de boel vooruit te helpen en er komt een vingerafdrukscanner op. De telefoon wordt voorzien van een enorme 4500 mAh batterij.

De achtercamera wordt de allernieuwste 21-megapixel van Sony, met RS IMX230 CMOS-sensor die 4K video’s kan maken. De telefoon ziet er nog wel steeds ongeveer uit als de huidige Z-serie, Sony heeft daar blijkbaar weinig in willen veranderen. De telefoon zou worden uitgerust met een usb-c-poort en hij zou een metalen jasje krijgen.

Het zijn geruchten die nogal in tegenspraak zijn tot eerdere verhalen, dus het valt nog maar te bezien hoeveel hiervan waar is. Vooral het vrijwel ongewijzigde design mag verbazing wekken, en het is afwachten of dit echt zo zal uitpakken. Een release in september zou inhouden dat er ook al wat plaatjes van zouden moeten circuleren, maar dat is niet zo. Dus of alles klopt, moet worden afgewacht.

Bron: Phonearena

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

smartphone hoofd straling

Straling van smartphones is toch niet zo slecht als gedacht lees verder

Samsung Galaxy S9 transparant

WANT: Transparante Samsung Galaxy S9 is mooier dan ooit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters