‘Specificaties bekend van Samsung Galaxy S6 Edge Plus’

Samsung kondigt binnenkort een grote variant van de Galaxy S6 Edge aan. Inmiddels worden er al wat specificaties genoemd over deze Samsung Galaxy S6 Edge Plus.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Hierover schrijft SamMobile. Overigens is het nog altijd een beetje vaag of Samsung de smartphone nou de Galaxy S6 Plus gaat noemen, of de Galaxy S6 Edge Plus. Het lijkt wel zeker te zijn dat er alleen een grote variant van de Galaxy S6 Edge komt, en niet van de gewone Galaxy S6.

Van de Samsung Galaxy S6 Edge Plus verschenen er al foto’s. Nu zijn er ook wat specificaties op straat komen te liggen. Zo krijgt het scherm waarschijnlijk een formaat van 5,7 inch en een quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels. De resolutie is niet zo opzienbarend. Wel was het eerst de gedachte dat het scherm een formaat kreeg van 5,5 inch. De gewone S6 Edge heeft een 5,1-inch display.

De smartphone gaat draaien op Android 5.1.1. Lollipop, de nieuwste versie van het besturingssysteem van Google. Meer specificaties, zoals informatie over de processor, ontbreken nog. De camera’s zijn waarschijnlijk hetzelfde als die van de gewone S6 Edge.

Samsung kondigt de Galaxy S6 Edge Plus in het derde kwartaal aan. Een specifieke datum is nog onbekend, dus het kan zo zijn dat Samsung de smartphone al in juli aankondigt. Tegelijkertijd betekent dit dat de smartphone ook pas in september wordt gepresenteerd. Dan is de IFA-beurs in Berlijn, al ging eerder het gerucht dat Samsung de smartphone wel eerder dan dat presenteert. All About Phones is aanwezig op de IFA-beurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. iRobot -

   Dat is afhankelijk van je keuze. Doorgaans is de Note-serie de overtreffende trap in zo'n beetje alles. Ook in prijs. Voor sommigen is een bijna 6" scherm echt too much.
   Al zou ik ook voor de Note 5 gaan.

   1. bartvuijk -

    Ik vermoed dat de Note 5 wel, en de S6 Edge Plus niet van een S-Pen wordt voorzien. Als je dat belangrijk vindt voor je keuze. De hardwarespecs zullen wel niet zo vreselijk veel schelen.

Samsung Galaxy S9

Meer details Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus opgedoken! lees verder

Samsung klaptelefoon

Samsung W2018 gelekt: high-end klaptelefoon met specificaties Galaxy S8 lees verder

Android Oreo OnePlus 3 OnePlus 3T

Surprise: Android 8.0 Oreo is nu beschikbaar voor de OnePlus 3 en OnePlus 3T lees verder

Le Thi Xoan

Veertienjarig meisje geëlektrocuteerd door oplader iPhone 6 lees verder

iPhone 8 in hand

Vijf dingen die je meteen op je (nieuwe) smartphone moet instellen lees verder

Samsung Galaxy S9

Maakt iPhone X nu al korte metten met Samsung Galaxy S9? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters