‘Specificaties bekend van Samsung Galaxy S6 Edge Plus’

Samsung kondigt binnenkort een grote variant van de Galaxy S6 Edge aan. Inmiddels worden er al wat specificaties genoemd over deze Samsung Galaxy S6 Edge Plus.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Hierover schrijft SamMobile. Overigens is het nog altijd een beetje vaag of Samsung de smartphone nou de Galaxy S6 Plus gaat noemen, of de Galaxy S6 Edge Plus. Het lijkt wel zeker te zijn dat er alleen een grote variant van de Galaxy S6 Edge komt, en niet van de gewone Galaxy S6.

Van de Samsung Galaxy S6 Edge Plus verschenen er al foto’s. Nu zijn er ook wat specificaties op straat komen te liggen. Zo krijgt het scherm waarschijnlijk een formaat van 5,7 inch en een quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels. De resolutie is niet zo opzienbarend. Wel was het eerst de gedachte dat het scherm een formaat kreeg van 5,5 inch. De gewone S6 Edge heeft een 5,1-inch display.

De smartphone gaat draaien op Android 5.1.1. Lollipop, de nieuwste versie van het besturingssysteem van Google. Meer specificaties, zoals informatie over de processor, ontbreken nog. De camera’s zijn waarschijnlijk hetzelfde als die van de gewone S6 Edge.

Samsung kondigt de Galaxy S6 Edge Plus in het derde kwartaal aan. Een specifieke datum is nog onbekend, dus het kan zo zijn dat Samsung de smartphone al in juli aankondigt. Tegelijkertijd betekent dit dat de smartphone ook pas in september wordt gepresenteerd. Dan is de IFA-beurs in Berlijn, al ging eerder het gerucht dat Samsung de smartphone wel eerder dan dat presenteert. All About Phones is aanwezig op de IFA-beurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. iRobot -

   Dat is afhankelijk van je keuze. Doorgaans is de Note-serie de overtreffende trap in zo'n beetje alles. Ook in prijs. Voor sommigen is een bijna 6" scherm echt too much.
   Al zou ik ook voor de Note 5 gaan.

   1. bartvuijk -

    Ik vermoed dat de Note 5 wel, en de S6 Edge Plus niet van een S-Pen wordt voorzien. Als je dat belangrijk vindt voor je keuze. De hardwarespecs zullen wel niet zo vreselijk veel schelen.

Apple iPhone 8

Test: kan de iPhone 8 tegen vuur, sleutels en messen? lees verder

iPhone X

Toch maar de iPhone 8? We hebben slecht nieuws over de iPhone X lees verder

iPhone 8

5 redenen om (niet) voor de iPhone 8 en 8 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 design Google

Google sluit grote deal met smartphone-tak HTC: alles wat je moet weten lees verder

OnePlus 5 JCC+

Deze smartphones laden het allersnelst op lees verder

iPhone X geld

Dit is hoeveel het Apple kost om een iPhone X te maken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters