‘Specificaties nieuwe HTC Desire 10-smartphones duiken op’

Desire 10 LifestyleEr lijken verschillende specificaties van de HTC Desire 10 Pro en de HTC Desire 10 Lifestyle te zijn opgedoken. Het Chinese Economic Daily News claimt al informatie over de telefoons in handen te hebben, terwijl de smartphones waarschijnlijk op 20 september pas worden gepresenteerd.

Specificaties HTC Desire 10-toestellen

De Desire 10 Pro gaat zich waarschijnlijk richten op het high-end marktsegment. Hij zou een 5,1-inch Quad HD-beeldscherm, een Snapdragon 820-processor en 4 GB aan ram krijgen. De achtercamera beschikt waarschijnlijk over 12 megapixel en de opslagruimte zou 32 GB zijn. . Overigens spraken eerdere geruchten nog over een mogelijke 64 GB-versie van de Desire 10 Pro en 3 GB aan werkgeheugen.

Met de HTC Desire 10 Lifestyle wil het bedrijf uit Taiwan waarschijnlijk het mid-range segment aanspreken. De telefoon krijgt volgens de geruchten een 5,5-inch beeldscherm met een HD-resolutie van 1280×720 pixels. Hij krijgt als het goed is een Snapdragon 400-processor en 2 GB aan werkgeheugen. De opslagruimte is met 32 GB waarschijnlijk hetzelfde als die van de Desire 10 Pro

‘Voor het eerst vingerafdrukscanners in Desire-toestellen’

Beide toestellen beschikken volgens de geruchten over een vingerafdrukscanner. Dat zou de eerste keer zijn dat HTC een vingerafdrukscanner inbouwt in zijn Desire-toestellen. Over de releasedatum en exacte prijs van de nieuwe toestellen is nog niets bekend.

HTC Desire A9s

Twee weken geleden onthulde HTC al de HTC Desire A9s. Deze opvolger van de Desire A9 is eigenlijk vooral een downgrade ten opzichte van zijn voorganger. Zo is het diafragma van de 13-megapixelcamera van f/2.0 naar f/2.2 gegaan. Ook beschikt hij niet meer over optische beeldstabilisatie. Daarnaast heeft de One A9s een 5-inch 720p Super LCD-scherm. Niet slecht, maar de Desire 9 had met een Amoled-scherm een betere display. Wel beloofde HTC het toestel in ruil voor deze downgrades flink goedkoper te maken. Het bedrijf heeft de prijs en releasedatum van de Desire A9s overigens nog niet bekendgemaakt.

Bron: Economic Daily News via DigiTimes

 

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters