‘Specificaties en afmetingen HTC Hima uitgelekt’

Er is een hele lijst met eigenschappen van de HTC Hima verschenen. De Hima zou het nieuwe vlaggenschip zijn van HTC. Waarschijnlijk is het dus de One M9. Deze telefoon zou geen QHD-scherm krijgen.

‘Specificaties en afmetingen HTC Hima uitgelekt’ Htc

De lijst met specificaties en afmetingen is gepubliceerd door Twitteraar @upleaks. Eerder verscheen er via deze internetter ook al informatie over de HTC Hima. De lijst met specificaties was nog niet zo compleet als nu.

Volgens de specificatielijst krijgt de Hima een full HD-scherm met een formaat van vijf inch. In de telefoon zit de Snapdragon 810-processor van Qualcomm. Deze chipset heeft acht kernen. Vier klokken 2 Ghz, vier andere kernen zitten op een snelheid van 1,5 GHz.

In de telefoon zit 3GB ram. De HTC Hima schiet foto’s in 20,7 megapixel. Het is nog onbekend wat voor selfiecamera de smartphone krijgt. HTC twijfelt nog tussen een gewone 13-megapixelcamera of een UltraPixel-camera die in 4 megapixel zijn plaatjes schiet.

De batterij krijgt een inhoud van 2840 mAh. Op de Hima staat Android 5.0 Lollipop met Sense 7.0, de userinterface van HTC. De Hima komt in het zilver, grijs, goud en ‘gunmetal gold’. In maart wordt de telefoon aangekondigd, maar dit zal niet op het Mobile World Congress in Barcelona zijn. Waarschijnlijk komt er ook een Windows Phone-variant van de HTC Hima.

Tot slot zijn ook de afmetingen van de HTC Hima genoemd. Hij meet 144,3 bij 69,4 millimeter. Gezien de dikte van het toestel wordt de Hima net als de One M8 een smartphone met een gebolde achterkant. Anders is 9,56 millimeter wel behoorlijk dik voor een nieuw vlaggenschip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters