Specificaties en foto’s Moto E 2015 verschijnen in webwinkel

De Motorola Moto E 2015 krijgt een groter scherm dan zijn voorganger én hij ondersteunt 4G-internet. Dit blijkt uit specificaties van het nieuwe, nog aan te kondigen, budgetmodel van de smartphonefabrikant. Er is ook beeld van de Moto E 2015.

Motorola Moto E 2015

De specificaties en het beeld staan op de website van Best Buy, een Amerikaanse verkoper van technische artikelen. Niet lang geleden lekte er ook al wat informatie uit over de nieuwe Motorola Moto E, dat de goedkoopste Motorola-smartphone is.

Bij Best Buy gaat de Moto E 2015 99,99 dollar kosten, dat omgerekend goed is voor ruim 88 euro. Voor dit geld krijg je een smartphone die een iets groter schermformaat dan zijn voorganger heeft: 4,5 om 4,3 inch. De qHD-resolutie van 540×960 pixels blijft hetzelfde, dus de pixeldichtheid gaat wel iets achteruit.

In de telefoon zit een Qualcomm-processor die 1,2 GHz klokt, maar het is onbekend om hoeveel kernen het gaat en welk type Snapdragon-chipset het is. De Moto E 2015 krijgt 1GB ram en 8GB opslaggeheugen. Dit is uit te breiden via een microSD-kaart.

De camera aan de achterkant schiet foto’s in 5 megapixel. Ook aan de voorkant zit een camera, maar het is onbekend in hoeveel megapixel die een foto maakt. De Motorola Moto E 2015 draait op Android 5.0 Lollipop en is 11,9 millimeter dik.

Verder meet de nieuwe Moto E 130,1 bij 67,1 millimeter. Hij weegt 142,88 gram. Het is nog onbekend wat de inhoud van de batterij is, maar het is wel al bekend dat de goedkope Motorola 4G-internet ondersteunt, wat voor een telefoon van zijn prijs niet vanzelfsprekend is.

Het is nog onbekend wanneer de Motorola Moto E 2015 te koop is. Bij Best Buy staat nu nog ‘coming soon’. Het is in ieder geval een telefoon die de moeite waard is om te blijven volgen. Zijn voorganger, de Moto E, kreeg van ons in zijn review de maximale score.

Motorola Moto E 2015 
Motorola Moto E 2015 
Motorola Moto E 2015 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters