Specificaties en foto's van de HTC Vigor komen opnieuw uit

De HTC Vigor is opnieuw naar buiten gekomen en heeft deze keer een fotoshoot toebedeeld gekregen. Daarnaast is ook duidelijk geworden dat de specificaties van het toestel gelijk zijn aan die van de HTC Sensation XE.

Het ziet er steeds meer naar uit dat de Vigor een Amerikaanse variant wordt van de Sensation XE. Hoewel het uiterlijk van het toestel vooral aan de achterkant verschilt met die van de Sensation XE, verschillen de specificaties amper van elkaar. Zo zal de Vigor worden voorzien van dezelfde 1.5GHz dualcore-processor van Qualcomm. Daarnaast is de 8-megapixelcamera weer van de partij net als de 1GB RAM en het 4.3-inch qHD-touchscreen. De telefoon heeft ook Bluetooth 3.0 en zal in Amerika over LTE gaan beschikken.

Naast de Vigor zit ook de Runnymede bij HTC in de pijplijn. Deze smartphone zal naar verwachting de HTC Sensation XL gaan heten. Dit aangezien hij een 4.7-inch touchscreen zal mee gaan krijgen met een hogere resolutie. De overige specificaties zijn wederom gelijk aan die van de Sensation XE.

HTC Vigor

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Ramon -

  Er wordt de hele tijd gepraat over Amerika, maar gaat deze niet in Nederland uitkomen dan? Ik kijk namelijk al een tijdje uit naar deze telefoon!

  En de HTC Runnymede gaat wss Sensation XL heten, en niet de HTC Vigor 😉 De Vigor gaat volgens geruchten de Incredible HD worden genoemd.

 2. ikke -

  Heb al verschillende namen naar buiten zien komen maar zou mij geheel onlogisch klinken als dit de Amerikaanse variant van de Sensation zou zijn. Zelfde specs gebeurd wel meer maar dit is duidelijk een ander design en toch wel wat verschillen in specs. Bovendien verwacht ik dat deze in EU uitkomt en dat zou niet kunnen dan.
  Meestal verschiijnen ze toch echt eerst in US, daarna in EU… Maargoed we zullen zien…. Vooralsnog ga ik ervanuit dat dees gewoon voor Wueopa is, gewoonweg omdat ie toch beter is dan se Sensation (en ook de XE dus) XL zou raar zijn want hijs ook niet groter ofzo.
  Verder zou dit t nieuwe vlaggenschip zijn voor HTC, daar waar EVO 3D dat nu is. Snap niet dat sites de Sensation nog steeds als vlaggenschip zien want in mijn ogen is dat toch echt de EVO 3d, zolang toestellen als deze nog niet officieel zijn aangekondigd. Maar daar zou op 6 oktober wel eens een einde aan kunnen komen gezien er in Londen een press event aangekondigd is dan.
  Spannend, spannend, spannend!

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters