‘Specificaties Galaxy S5 mini uitgelekt’

Samsung werkt aan een Galaxy S5 mini. Het scherm zou een Super Amoled-scherm krijgen met een grootte van 4,5 inch met 720p-resolutie en een Snapdragon 400-processor met vier kernen.

Samsung Galaxy S5 hands-on

Dit stelt SamMobile op basis van bronnen binnen Samsung. Eerder wist de website al dat er een minivariant van de S5 zou komen. Het is nog wel onbekend wanneer de S5 mini op de markt komt. Samsung heeft voorlopig in ieder geval haar handen vol om de gewone S5 wereldwijd in de winkels te krijgen.

De Samsung Galaxy S5 mini draait gelijk op Android 4.4 KitKat. Het apparaatje beschikt over een achtercamera die kiekjes in 8 MP schiet en een camera aan de voorkant met een scherpte van 2 MP. De S5 mini heeft 1,5 GB aan ram. Ook zit er een infraroodafstandsbediening in het toestel.

Verder zit er best wel wat opslagruimte in de telefoon: 16 GB, maar het is onbekend of je het geheugen kunt uitbreiden met een microSD-kaartje. De batterij heeft een inhoud van 2100 mAh. SamMobile verwacht dat de minivariant, net als de gewone S5, water- en stofdicht is. Wel is het onduidelijk of het toestel je hartslag kan meten en een vingerafdruksensor heeft, zoals de gewone S5.

De gewone Samsung Galaxy S5 heeft een schermgrootte van 5,1 inch, beschikt over een Snapdragon 801-processor met vier kernen die goed zijn voor 2,5 GHz en 2 GB aan ram, waarmee hij een slag krachtiger blijft dan het kleine broertje.

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

smartphone hoofd straling

Straling van smartphones is toch niet zo slecht als gedacht lees verder

Samsung Galaxy S9 transparant

WANT: Transparante Samsung Galaxy S9 is mooier dan ooit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters