‘Specificaties Galaxy S5 mini uitgelekt’

Samsung werkt aan een Galaxy S5 mini. Het scherm zou een Super Amoled-scherm krijgen met een grootte van 4,5 inch met 720p-resolutie en een Snapdragon 400-processor met vier kernen.

Samsung Galaxy S5 hands-on

Dit stelt SamMobile op basis van bronnen binnen Samsung. Eerder wist de website al dat er een minivariant van de S5 zou komen. Het is nog wel onbekend wanneer de S5 mini op de markt komt. Samsung heeft voorlopig in ieder geval haar handen vol om de gewone S5 wereldwijd in de winkels te krijgen.

De Samsung Galaxy S5 mini draait gelijk op Android 4.4 KitKat. Het apparaatje beschikt over een achtercamera die kiekjes in 8 MP schiet en een camera aan de voorkant met een scherpte van 2 MP. De S5 mini heeft 1,5 GB aan ram. Ook zit er een infraroodafstandsbediening in het toestel.

Verder zit er best wel wat opslagruimte in de telefoon: 16 GB, maar het is onbekend of je het geheugen kunt uitbreiden met een microSD-kaartje. De batterij heeft een inhoud van 2100 mAh. SamMobile verwacht dat de minivariant, net als de gewone S5, water- en stofdicht is. Wel is het onduidelijk of het toestel je hartslag kan meten en een vingerafdruksensor heeft, zoals de gewone S5.

De gewone Samsung Galaxy S5 heeft een schermgrootte van 5,1 inch, beschikt over een Snapdragon 801-processor met vier kernen die goed zijn voor 2,5 GHz en 2 GB aan ram, waarmee hij een slag krachtiger blijft dan het kleine broertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      1. Mauricio Metiary -

        Uiteraard hebben ze dat trucje wel door, het is gewoon een bewuste keuze van Samsung en mogelijk ook meerdere fabrikanten om de mini versie te voorzien van mindere specs wat ook ik erg jammer vindt. Zou jij een reden kunnen bedenken waarom hiervoor is gekozen? Ik zou bv een LG G2 mini met dezelfde specs en zelfde bezels icm 4.5 inch scherm geweldig vinden

iPhone 8 iPhone 7 Plus

Video en foto’s tonen iPhone 8 naast iPhone 7 Plus lees verder

OnePlus 5

Videobyte: kan de OnePlus 5 tegen krassen, vuur en druk? lees verder

OnePlus 5

Vijf dingen die de OnePlus 5 nog beter zouden maken lees verder

LG V30

LG V30: onthullingsdatum en prijs opvallend toestel gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design Samsung Galaxy Note 8

Nostalgie: dit is de nieuwe Android klaptelefoon van Samsung lees verder

OnePlus 5

OnePlus 5 vs OnePlus 3T: dit zijn de vijf belangrijke verschillen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters