‘Verschillende specificaties HTC 11 gelekt’

De HTC 10 werd commercieel geen succes, maar dat leek niet aan de telefoon zelf te liggen. De specificaties waren namelijk gewoon goed en ook onze Dominick was enthousiast over het toestel. Ook de HTC 11 lijkt opnieuw een mooie smartphone te worden, als we een aantal gelekte specificaties over de nieuwe smartphone lezen.

Gebogen quad HD-scherm, 12-megapixelachtercamera

HTC 11 logoEen lekker op Weibo heeft de eerste details vrijgegeven. Hij zegt dat de HTC 11 een 5,5-inch quad HD-scherm krijgt, met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Bovendien zou dit scherm ook gebogen zijn. De HTC 10 had ook een quad HD-scherm, maar dat was 5,2 inch groot.

Daarnaast heeft de HTC 11 naar verluidt een 12-megapixelcamera aan de achterkant en een 8-megapixelselfiecamera. De lekker heeft een redelijk goede reputatie als het gaat om betrouwbaarheid. Er zijn nog geen details over de andere specificaties bekend. Zo weten we nog niets over de processor, batterijcapaciteit en het werk- en opslaggeheugen.

Wordt de HTC 11 met deze specificaties wel een succes? En zijn er nog dingen die HTC absoluut aan zijn nieuwe vlaggenschip moet toevoegen? Laat ons je mening horen in de reacties.

Bron: AndroidPure

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters