‘Verschillende specificaties HTC 11 gelekt’

De HTC 10 werd commercieel geen succes, maar dat leek niet aan de telefoon zelf te liggen. De specificaties waren namelijk gewoon goed en ook onze Dominick was enthousiast over het toestel. Ook de HTC 11 lijkt opnieuw een mooie smartphone te worden, als we een aantal gelekte specificaties over de nieuwe smartphone lezen.

Gebogen quad HD-scherm, 12-megapixelachtercamera

HTC 11 logoEen lekker op Weibo heeft de eerste details vrijgegeven. Hij zegt dat de HTC 11 een 5,5-inch quad HD-scherm krijgt, met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Bovendien zou dit scherm ook gebogen zijn. De HTC 10 had ook een quad HD-scherm, maar dat was 5,2 inch groot.

Daarnaast heeft de HTC 11 naar verluidt een 12-megapixelcamera aan de achterkant en een 8-megapixelselfiecamera. De lekker heeft een redelijk goede reputatie als het gaat om betrouwbaarheid. Er zijn nog geen details over de andere specificaties bekend. Zo weten we nog niets over de processor, batterijcapaciteit en het werk- en opslaggeheugen.

Wordt de HTC 11 met deze specificaties wel een succes? En zijn er nog dingen die HTC absoluut aan zijn nieuwe vlaggenschip moet toevoegen? Laat ons je mening horen in de reacties.

Bron: AndroidPure

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Rita -

  Van mij mag de HTC11 met 5.5 inches en dunne bezels naast een virtueel ook een slider fysiek landscape toetsenbord krijgen zoals o.m. de Motorola Droid 4 die had uit 2011. Dus niet zoals de BlackBerry Priv die dit aan de onderkant heeft hangen. En natuurlijk met de allerbeste camera met 4x optische zoom functie. De HTC 11 moet echt met iets heel bijzonders komen wat alleen HTC in zijn high-end 11 stopt dus een sublieme camera en een fysiek keyboard waar je prettig en snel op kan typen met toetsjes die zeker niet te dicht op elkaar staan en dat kan heel goed met landscape modus fysiek keyboard en ook in de kleur wit. Ik denk dat je dan een hele complete smartphone in je handen hebt waar iedereen blij van zal worden en die een breed publiek zal aanspreken.

 2. Gijs -

  “Bovendien zou dit scherm ook gebogen zijn. De HTC 10 had ook een gebogen quad HD-scherm, maar dat was 5,2 inch groot.”

  Voor zover ik weet heeft mijn HTC 10 geen gebogen scherm.

 3. Michel -

  En steeds worden de telefoons maar groter en groter 🙁
  Ik zit te wachten op een compacte smartphone van max 5″ inch.
  Een goede camera, waterdicht, NFC, IR blaster, snelle processor, uitbreidbaar geheugen, nagenoeg android stock, draadloos laden en een batterij die met zwaar gebruik 1 dag kan volhouden.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters