'Specificaties HTC Flyer-tablet lekken uit'

In Noorwegen lijken de specificaties van de HTC Flyer-tablet gelekt te zijn. De tablet van HTC zal een 7-inch scherm gaan krijgen en de zelfde processor als de Desire HD. Ook DLNA en Wifi zullen op het apparaat vertegenwoordigd zijn, net als een nieuwe HTC Sense versie.

HTC Flyer-tablet

Een website uit Noorwegen heeft via een anonieme bron informatie toegespeeld gekregen waarin de specificaties van de eerste tablet van HTC zouden zitten. Volgens de Noren zal de Flyer-tablet een directe concurrent gaan worden voor de Smasung Galaxy Tab. De tablet moet zich vooral op software gaan onderscheiden aangezien er een nieuwe HTC Sense versie op de tablet zal zitten genaamd Sensation. Deze nieuwe UI zal HTC later ook naar andere tablets van de fabrikant gaan brengen zoals een 10-inch model waarmee de producent ook bezig mee schijnt te zijn.

De Flyer krijgt de zelfde Qualcomm Snapdragon MSM8255-processor als de Desire HD en daarmee is dual-core voor deze tablet nog niet weggelegd. Het scherm zal een resolutie aan kunnen van 1024 x 600 pixels. Ook Wifi, DLNA en HSDPA zullen als mogelijkheid op de tablet zitten zodat men altijd het internet op kan. Op de voorkant van de tablet zal een 1.3-megapixelcamera zitten om mee te videobellen en op de achterkant een 5-megapixelcamera.

De Noren hebben van hun bron ook te horen gekregen dat de tablet eerst Android 2.3 zal gaan krijgen en later een update naar 3.0. Dit lijkt overeen te komen met de berichten van de Digitimes die deze software versie ook wist te onderschrijven voor de tablet. De verwachting is dat HTC volgend maand tijdens het Mobile World Congress in Barcelona de tablet officieel zal gaan aankondigen. Volgens andere bronnen is de tablet alleen bedoeld voor Amerika en zal er later pas een versie naar Europa gaan komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. v-power -

    Ik ben zelf een hoge resolutie-freak. Vind het jammer dat veel apparaten blijven hangen op deze lage resolutie (net als de 500 verschillende netbooks).

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters