Specificaties HTC tablets op Windows RT Blue lekken uit

Al enkele keren is informatie uitgelekt over een nieuw tabletavontuur van HTC. De fabrikant uit Taiwan zou ditmaal twee tablets in productie nemen met Windows RT Blue erop. Specificaties van die tablets zijn onlangs uitgelekt.

De HTC R7 en de HTC R12, die schermdiameters zouden krijgen van 7 en 12 inch, zijn al een paar keer uitgelekt. De specificaties zijn er onlangs bij gekomen. Omdat de informatie nog maar uit een bron komt en nog niet ondersteund wordt door andere geruchten, nemen we een slag om de arm over het waarheidsgehalte.

De HTC R7 krijgt volgens de laatste geruchten Windows Blue als besturingssysteem. Het 7-inch scherm wordt een Full HD-exemplaar. Een quadcore Qualcomm Snapdragon 800-processor die wordt geklokt op 2,3 Ghz drijft de tablet aan. 2GB Ram ondersteunt de CPU bij het werk. Voorts zit er 16 GB intern geheugen in plus een geheugenkaartlezer, en een 13-megapixel autofocus camera op de achterkant. Wat de tablet niet heeft, is HDMI, DLNA of NFC, maar wel LTE, WiFi, bluetooth 4.0 en GPS.

De grotere HTC R12 zou grofweg dezelfde specificaties krijgen maar een veel groter 12-inch 2048x1536p-scherm. En er zouden meer aansluitingen op zitten.

Hoe de tablets eruit gaan zien en wat de batterijen van de toestellen bieden, zal pas later bekendraken, want de bron meldt dat HTC het toestel pas op 13 oktober bekend gaat maken. Dan zal Microsoft ook ongeveer Windows Blue lanceren, en naar alle waarschijnlijkheid wil HTC zijn tablet gelijktijdig aan de publiciteit prijsgeven. De tablets zouden dan eind november in de winkels moeten liggen.

Bron: Phonearena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Timboektoe -

    Ben zo langzamerhand wel beu van het wachten. Ook de prijzen zullen
    waarschijnlijk niet meevallen
    Als de opvolger van de nexus 7 250 euro gaat kosten zie ik weinig kans voor MS.

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters