‘Specificaties LG G5 verschijnen op Geekbench’

De LG G5 wordt volgende week zondag op het Mobile World Congress in Barcelona aangekondigd. Inmiddels zijn er opnieuw specificaties van het vlaggenschip verschenen, net als foto’s van een hoesje voor de smartphone.

LG G5 geekbench

De specificaties verschenen op het internet nadat er een benchmarktest met de LG G5 was gedaan op Geekbench. Hieruit blijkt wederom dat de telefoon de vierkernige Snapdragon 820-processor van Qualcomm krijgt. Verder is duidelijk dat de LG G5 met 4 GB lekker veel werkgeheugen krijgt.

LG G5 specificaties

De LG G5 die nu in Geekbench is getest, komt waarschijnlijk in Zuid-Korea op de markt. Dit is af te lezen aan het versienummer: F700S, waarbij de S die indicatie geeft. F700 is zo goed als zeker de naam van de LG G5, aangezien de V10 werd aangeduid als F600 en de G4 als de F500.

Meer specificaties worden uit de benchmarktest niet duidelijk. Eerder kwamen we er al achter dat de LG G5 een scherm met een formaat van 5,6 inch krijgt. Deze display krijgt een quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels. De smartphone zal draaien op Android 6.0 Marshmallow en heeft waarschijnlijk een uitbreidbare opslagcapaciteit van 64 GB.

Foto’s zal de LG G5 maken in 20 megapixel. Deze camera beschikt over twee lenzen, wat vooral in het donker voor betere resultaten moet zorgen. Aan de voorkant komt een selfiecamera te zitten die foto’s maakt in 8 megapixel. Ook natuurlijk geen kattenpis.

LG G5 quick case

LG G5 accessoires

Ondertussen verschijnen ook de eerste accessoires van de LG G5. Fabrikanten van hoesjes krijgen al eerder van LG informatie over de afmetingen van een smartphone, zodat zij tijdig hoesjes kunnen fabriceren. Ook de G5 krijgt een zogenaamde ‘quick case cover’, waarbij je op een verkleind schermpje ziet of je notificaties hebt en bepaalde apps snel kunt opstarten. Overigens krijgt het verkleinde schermpje van de LG G5 geen rond formaat, maar meer een rechthoekig formaat. Gisteren werd al bekend dat het scherm van de LG G5 altijd aan blijft staan.

LG kondigt de G5 volgende week zondag, op 21 februari, in Barcelona op het Mobile World Congress. All About Phones is bij deze presentatie aanwezig en zal het natuurlijk niet nalaten om zo snel mogelijk even met het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant te spelen. Hou onze site en ons YouTube-kanaal in de gaten voor onze eerste indruk van dit apparaat!

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters