‘Specificaties Motorola Moto E4 duiken op’

De Motorola Moto E4 is gecertificeerd door verschillende instanties, waardoor we nu een goed beeld hebben gekregen van de specificaties van het budgetmodel.

Motorola Moto E4 en Moto E4 Plus

Motorola Moto G5 koopwijzer Moto E4
De Moto G5

Binnenkort komt Motorola met de opvolgers van de Moto E3, de Moto E4 en de Moto E4 Plus. De budgetmodelletjes weten elk jaar indruk te maken. Het blijft misschien interessanter om door te sparen voor de Moto G-serie, maar je krijgt wel waar voor je geld. De onaangekondigde modellen werden onlangs gecertificeerd door het Amerikaanse Federal Communications Commission (FCC). Eerder kwamen we er al achter dat de Moto E4 Plus waarschijnlijk een verbluffende accuduur krijgt. Ondanks de verder vrij matige specificaties krijgt het toestel naar verluidt een 5000mAh batterij. Maar hoe zit het met de Moto E4?

Specificaties Moto E4 Plus

Daar kunnen we vandaag een antwoord op geven. Het toestel is namelijk gecertificeerd door het Indonesische P3DN, waarbij verschillende specificaties openbaar zijn gemaakt. De Moto E4 heeft een 5-inch FWVGA scherm, met een resolutie van 854 x 480. Onder de motorkap zit de MediaTek MT6737m chipset, in combinatie met maximaal 4GB aan werkgeheugen en 16GB aan intern opslaggeheugen.

Qua batterij kan het budgetmodel zich helaas niet meten met zijn grote broer. Volgens de Indonesische instantie heeft het toestel namelijk een 2300 mAh batterij. Dat verschil is zo groot dat we de batterijcapaciteit van de Moto E4 Plus ook maar met een flinke korrel zout moeten nemen. Aan de achterkant van de Moto E4 zit overigens een 5MP camera. Selfies kunnen genomen worden met een bescheiden 2MP camera. Beide toestellen draaien standaard op Android 7.0 Nougat.

Komende weken

Het gaat dus duidelijk om echte budgetmodellen. Toch kan vooral de Moto E4 Plus ons nog gaan verrassen. We gaan er de komende weken achter komen. Naar verwachting worden de Moto E4 en de Moto E4 Plus namelijk deze maand nog onthuld. Beide modellen zullen wereldwijd verkocht worden, al is de kans groot dat bepaalde varianten beperkt worden uitgerold.

Bron: P3DN via AndroidSoul

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters