‘Verschillende specificaties Nokia 3 gelekt’

Recentelijk is naar buiten gekomen van HMD Global drie nieuwe toestellen aan zal kondigen en een ‘nieuwe’ Nokia 3310 aan zal kondigen. Ditmaal zijn er verschillende schetsen en specificaties gelekt over een van deze toestellen, de Nokia 3.

Nokia 3

Onlangs zijn er verschillende geruchten over de Nokia 3 gekomen. Zo zal het toestel naar verluidt een 5,2-inchscherm krijgen met een nog onbekende resolutie. Vermoedelijk zal dit een HD-scherm worden. Waarschijnlijk wordt het toestel aangedreven door een Snapdragon 425-processor in combinatie met 2GB aan werkgeheugen.

Aan de achterkant van het toestel kunnen we een 12-megapixelcamera verwachten. De voorkant van het toestel krijgt een 5 megapixel selfiecamera. Foto’s en bestanden die je opslaat worden opgeslagen op het interne geheugen van 16GB. Deze is vermoedelijk wel uit te breiden met een Micro SD-kaartje. De Nokia 3 zal standaard draaien op Android Nougat, al is het nog niet bekend of dat Android 7.0 of Android 7.1 zal zijn.

Wat ook is opgedoken, zijn schetsen van de Nokia 3. Hier op zien we de bekende Android-toetsen en een redelijk kale achterkant. Dit zou kunnen duiden op het ontwerp van de Nokia 3, maar het definitieve design zal het waarschijnlijk nog niet zijn.

Nokia 3

Mobile World Congress

Naar alle waarschijnlijkheid zal HMD Global de Nokia 3 op het MWC aankondigen. Dit zullen ze doen in combinatie met een aantal andere varianten, zoals onder andere de Nokia 6. Deze is al verkrijgbaar in China en zal vermoedelijk een internationale versie krijgen. Verder zal er nog een toestel uit de doeken worden gedaan onder de naam ‘Nokia 5’.

De persconferentie van HMD Global zal op 26 februari zijn in Barcelona. Deze datum hebben ook onder andere LG, Samsung en Huawei een persconferentie op de planning staan. Ook deze bedrijven zullen dan hun nieuwste toestellen aankondigen.

Beschikbaarheid

Zoals gezegd wordt de Nokia 3 vermoedelijk op 26 februari aangekondigd. Wanneer het toestel voor de consument beschikbaar zal zijn is nog niet bekend. We kunnen rekenen op een prijskaartje van rond de $150,-, wat waarschijnlijk ook de prijs is euro’s zal zijn.

Bron: PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9

Maakt iPhone X nu al korte metten met Samsung Galaxy S9? lees verder

iPhone X met Intel en Qualcomm modem

Niet elke iPhone X is even snel: heb jij de snellere hardware? lees verder

ETQ Amsterdam

Bekijk de OnePlus 5T live in de speciale Amsterdamse pop-up store lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

OnePlus 5T naast OnePlus 5, Galaxy S8, iPhone X en meer: grootte vergeleken lees verder

OnePlus 5t

Vijf redenen om (niet) voor de OnePlus 5T te kiezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters