‘Dit zijn de specificaties van de OnePlus 5’

Na een aantal jaar zijn we inmiddels bijna aangekomen aan het vijfde vlaggenschip van het Chinese bedrijf OnePlus. Dit toestel zal waarschijnlijk de OnePlus 5 heten. Enkele dagen geleden heeft de Pete Lau, mede-oprichter van OnePlus, een foto op Weibo gezet, met de indruk dat het bedrijf bezig is met een nieuwe smartphone. Zojuist zijn ook de specificaties van de vermoedelijke OnePlus 5 gelekt op dezelfde website.

OnePlus 5

De OnePlus 5 belooft een erg goede smartphone te zijn voor een degelijke prijskaart. Dit gebeurde het eerste bij de OnePlus One, het eerste toestel van het Chinese bedrijf OnePlus. Dat toestel heeft een Snapdragon 801-processor met 3GB werkgeheugen, 16GB of 64GB opslaggeheugen, en een 13-megapixelcamera.

OnePlus 5

Met deze specificaties, die toen high-end waren, kreeg de telefoon een prijskaartje van €269,- of €299,- met zich mee. Dit was baanbrekend, omdat de meeste toestellen met een Snapdragon 801 toen ongeveer tussen de 500 en 600 euro lagen qua prijs.

Nu de OnePlus 5 binnenkort zal komen, kunnen we waarschijnlijk weer een smartphone verwachten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Naar verwachting zal de OnePlus 5 tussen de 450 en 500 euro gaan liggen. Specificaties van het toestel heeft het bedrijf nog niet bekendgemaakt. Wel hebben we al het modelnummer gezien. Dit nummer is A5000. De toestellen van OnePlus hadden bijvoorbeeld modelnummer A1000, A2000, A3000 en A3003. De laatstgenoemde is de OnePlus 3T. Dat het bedrijf het getal ‘4’ overslaat, lijkt dus ook duidelijk.

Specificaties

Zojuist zijn de specificaties van de OnePlus 5 gelekt op Weibo. Dit lek laat ons weten dat het toestel inderdaad de Snapdragon 835-processor zal gaan krijgen. Ook zal de smartphone 3600mAh krijgen, in plaats van de 3000mAh die in eerdere geruchten opdook.

OnePlus 5 specificaties

De OnePlus 5 zal 25% sneller opladen dan de OnePlus 3T, wat kan betekenen dat de 5 beschikt over Dash Charge 2.0. De lekker zegt dat het toestel 6GB RAM krijgt met 128GB aan opslag, maar sluit een versie met 8GB RAM en 256GB opslag niet uit. Als zesde punt geeft de lekker aan dat het niet bekend is of er een 3,5mm audiojack in het toestel zal zitten. Volgens de laatste renders zal de 5 van OnePlus over een dubbele camera beschikken.

Bron: PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Giel -

   @Dens: Jouw ene onbegrijpelijke zin, zonder hoofdletter en komma, met uit de lucht gegrepen kritiek roept bij mij zoveel ergernis op dat ik het niet kan nalaten om jouw reactie als de grootste onzin te bestempelen.

   1. Tom -

    Wrs bedoelt die dat t al het 6e toestel is.. (1, 2, X, 3, 3T en nu 5). Maar wat kortaf onbeschoft verwoord idd.. jammer

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Apple iPhone X samsung verkopen

Consumenten zijn positiever over Galaxy smartphones, dan over iPhones lees verder

Xiaomi Mi Mix 3

‘Achterkant Xiaomi Mi Mix 3 gelekt: iPhone X-lookalike?’ lees verder

opvouwbare smartphone

Gaat Samsung’s opvouwbare smartphone echt floppen? lees verder

Is je iPhone langzaam? ‘Nieuwe accu maakt oude iPhones sneller’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters