Specificaties Philips Xenium X530 komen naar buiten

Philips zal binnenkort met een nieuwe telefoon gaan komen die tot de Xenium-lijn behoort en erg lange stand-by tijd kent. Gebruikers zullen met de X530 acht uur kunnen praten of het toestel 850 uur naast zich neer kunnen leggen.

Philips Xenium X530

Philips is in Aziƫ erg actief met de verkoop van mobiele telefoons. De producent heeft echter een aantal jaar gelden besloten om zich in het westen uit deze markt terug te trekken. Hierdoor moet Europa het stellen zonder de Xenium-lijn van Philips waardoor toestellen die soms tot enkele maanden stand-by tijd kennen aan onze neus voorbijgaan. De nieuwste telg uit de Xenium-lijn wordt de X530 en dit toestel zal in totaal 850 uur aan kunnen staan. Mocht je ermee willen bellen dan kun je acht uur lang van het toestel genieten. Daarnaast beschikt de X530 ook over een 2,2-inch scherm met GPRS en EDGE als internetdrager. Het toestel beschikt daarnaast ook over een extern oled-scherm en ook Bluetooth is geen onbekende voor dit toestel.

De X530 zal een mid-range toestel worden en moet het dus vooral hebben van zijn stand-by tijd. Ook de 2-megapixelcamera is niet van denderende kwaliteit. Philips heeft enkele jaren geleden besloten om een eigen weg in te slaan met mobieltjes, waar concurrenten nog veel van kunnen leren. De X530 zal niet naar Europa komen en alleen in Aziƫ aan de man worden gebracht.

Bron: Unwiredview

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters