'Specificaties Samsung Galaxy Nexus komen uit'

Volgens Boy Genius Report zal de Nexus Prime verkocht gaan worden als de Galaxy Nexus. Het toestel krijgt een 1.2GHz dualcore-processor en een Super Amoled HD-touchscreen mee van Samsung.

De Galaxy Nexus is volgens BGR de marketingnaam van de Nexus Prime, de volgende Nexus-smartphone van Google. Het toestel is inmiddels al veelvuldig in het geruchtencircuit te vinden, en inmiddels lijken ook de definitieve specificaties naar buiten gekomen te zijn.

De Samsung Galaxy Nexus zal over dezelfde 1.2GHz dualcore-processor beschikken als de Galaxy S2. Verder zal de telefoon op Android 4.0 gaan lopen dat als ontwikkelnaam Ice Cream Sandwich heeft. De telefoon zal een 4.65-inch groot touchscreen mee krijgen met 1280 x 720 pixels, oftewel een 720p HD-resolutie. De telefoon heeft ook het gebogen glas dat we van de Nexus S kennen en dat werd al eerder bevestigd door Samsung in een teaser video. De Galaxy Nexus beschikt verder over 1GB aan RAM, 32GB aan intern geheugen en een 5-megapixelcamera die in 1080p video’s kan opnemen.

Tot slot wordt er ook melding gemaakt van een NFC-chip, 1750mAh sterke batterij en LTE of HSPA, afhankelijk van het land waarin het toestel verkocht wordt. De telefoon zal volgende week tijdens een persconferentie door Google en Samsung bekend gemaakt worden. De telefoon zal Android vanilla als firmware hebben, en dus geen TouchWiz-interface van Samsung mee gaan krijgen.

Samsung Galaxy Nexus

 

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters