'Specificaties Samsung Galaxy S4 Active en Zoom lekken uit'

Samsung heeft een persconferentie uitgeschreven op 20 juni, waarbij nieuwe smartphones worden aangekondigd. Waarschijnlijk gaat het om de Galaxy S4 Active en de Galaxy S4 Zoom. De specificaties van beide toestellen lijken al te zijn uitgelekt.

Foto's van bestendige Galaxy S4 Active te zien gsmarena 003

Wellicht wordt op 20 juni ook de Galaxy S4 mini aangekondigd. Al deze variaties op het bijzonder succesvolle vlaggenschip Galaxy S4 zouden op die datum voorbijkomen, als we de geruchtenstroom mogen geloven.

In de geruchtenstroom zijn ook de belangrijkste specificaties van de Active en de Zoom voorbijgekomen. De zeer stevige Active krijgt topspecificaties. De ruggedized telefoon zou over een 5-inch Super Amoled Full HD-scherm beschikken, een quadcore Snapdragon 600-processor, Adreno 320 GPU, 2GB Ram, 16 GB intern geheugen, een sleuf voor een microSD-kaart, een 2600 mAh batterij en Android 4.2 Jelly Bean. Het toestel zou geschikt zijn voor zowel 3G- als LTE-netwerken en ook een infraroodpoort hebben.

De Zoom moet de camphone-variant worden van de Galaxy S4. Dit wordt een midrange toestel met een zeer goede camera. De kenners melden dat dit toestel een kleiner 4,3 inch scherm krijgt met een resolutie van 960×540. De boel wordt aangedreven door een dualcore 1,6 Ghz processor, er zit 8GB intern geheugen in, ruimte voor een microSD-kaart om dat uit te breiden, een 1900 mAh batterij, een 1,9-megapixel frontcamera en een 16-megapixelcamera aan de achterkant. Deze camera zou tot tienmaal optisch kunnen inzoomen.

Geen van deze geruchten is bevestigd, dus al deze specificaties mogen met de nodige korrels zout worden genuttigd. Op 20 juni wordt precies bekend wat Samsung gaat presenteren.

Bron: Android Community

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
productielijn iPhone 8

Video laat voor het eerst ooit iPhone 8 productielijn zien lees verder

Prestaties gemeten: Samsung Galaxy Note 8 gaat dik over iPhone 7 heen lees verder

Samsung Galaxy Note 8 teaser

Samsung geeft in teaser subtiele sneer naar Apple lees verder

Moto Z2 familie

Moto Z2 Force heeft ook last van jelly scrolling lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 met Exynos chipset krijgt hogere benchmark score dan Snapdragon versie lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters