'Specificaties Samsung Galaxy S4 lekken uit'

Over nog geen twee weken wordt de Samsung Galaxy S4 gepresenteerd. In een online benchmark zijn alle specificaties van het toestel reeds uitgelekt. Zo komt er een achtkernige 1.8 Ghz Exynos 5 Octa-processor in te zitten.

Dat werd al verwacht, want Samsung presenteerde deze achtkernige processor zelf tijdens de CES in Las Vegas. Het lag voor de hand dat het Koreaanse bedrijf dit nieuwe product in het nieuwe vlaggenschip voor 2013/2014 zou willen stoppen.

Andere specificaties die via de benchmark aan het licht zijn gekomen, zijn een 4,99-inch scherm met een 1920×1080 full HD-resolutie; 2GB RAM; een PowerVR SGX 544MP GPU; 16 of 32 GB opslaggeheugen (eerder lekte 64 GB uit, maar dat kan volgens deze benchmark dus niet kloppen); een 13-megapixelcamera met LED-flitser en HD-videorecording; een 2,1-megapixelcamera aan de voorkant en Android 4.2 Jelly Bean. Voorts nog de gebruikelijke zaken als WiFi, bluetooth 4.0, NFC, GPS/A-GPS, en LTE-ondersteuning.

Een en ander moet allemaal nog officieel worden gepresenteerd door Samsung, dus we nemen hier een slag om de arm. Het kan op onderdelen nog anders worden; bovendien is al eerder uitgelekt dat Samsung de nieuwe superphone waarschijnlijk in meerdere varianten gaat uitbrengen. Waarbij het uiterlijk hetzelfde is, maar bijvoorbeeld de processor anders. Daarnaast meent een andere bron te kunnen melden dat het toestel wederom van plastic gemaakt zal zijn. All About Phones zal er op 14 maart bij zijn tijdens de lancering van de S4 in New York.

Bron: Android Authority

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Hyunato -

    Ik ben erg benieuwd. Ik wil eigenlijk de HTC One bestellen, maar ik wacht toch maar even af hoe de nieuwe S4 eruit gaat zien. De One met aluminium heeft natuurlijk wel een voorsprongetje.

  2. Danijel -

    Beetje jammer dat hij weer van plastic gemaakt wordt 🙁 Dat gezegd te hebben, twijfel ik er niet over dat het weer de best verkopende smartphone van het jaar zal gaan worden..

Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters