Specificaties, screenshots en foto HTC Mega lekken

Nadat er een tijdje geleden een render van de HTC Mega naar buiten kwam, zijn er nu twee echte foto’s gelekt en ook nieuwe screenshots zijn naar boven gekomen. Daarnaast is er een lijstje met specificaties van het ding naar buiten gekomen, dat duidelijk laat zien dat het een mid-range toestel zal worden.

De HTC Mega was al een keertje uitgelekt, met een aantal specificaties en een render erbij. Zo wisten we al dat het toestel een 2,8 inch scherm gaat krijgen, dat het op Windows Mobile 6.5 gaat lopen en dat er een Qualcomm 7225-processor in zal zitten. Echte foto’s waren er echter nog niet en ook over de versie van TouchFlo die erop zal staan was nog niets bekend. Dankzij Ai.rs, dat eerder ook al zorgde voor high-resolution renders van de HTC Leo, zijn er nu wel foto’s van het toestel en nieuwe screenshots laten zien welke versie van TouchFlo erop staat. Ook is er een bijna volledig lijstje met specificaties uitgelekt en het enige wat we eigenlijk nog missen is een datum voor de aankondiging, maar die kan niet ver weg zijn gezien alle informatie die er al is over het toestel.

HTC Mega screenshot

 

HTC Mega screenshot

 

HTC Mega screenshot

 

De nieuwe screenshots laten zien dat de HTC Mega inderdaad op Windows Mobile 6.5 draait, met daaroverheen een nieuwe versie van TouchFlo 2D, die afgeleid is van de nieuwe TouchFlo 3D 2.6 die op de HTC Leo zal gaan draaien. Ook is bekend geworden dat de Mega Wi-Fi gaat ondersteunen en ook andere verbindingen zullen niet ontbreken, zoals we al wisten. De camera zal een 3,2-megapixelexemplaar zijn zonder autofocus. Het toestel zal slechts 12,8 millimeter dik worden, de overige afmetingen zijn met een hoogte van 104 millimeter en een breedte van 55 millimeter ook niet slecht. De batterij van het toestel zal een capaciteit krijgen van 1100 mAh en voor geheugenuitbreiding zullen MicroSD-kaartjes ondersteund worden.

HTC Mega screenshot HTC Mega screenshot 
HTC Mega specificaties

 

HTC Mega spy-pic

 

Bron: The Boy Genius Report

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters