Specificaties Sony Pepper, Nypon en Tapioca komen uit

Een roadmap met specificaties van drie nieuwe Sony-smartphones is naar buiten gekomen. De fabrikant zal waarschijnlijk de Pepper, Nypon en de Tapioca tijdens het Mobile World Congress bekendmaken.

Via het forum van IT168 zijn de specificaties van de drie nieuwe toestellen naar buiten gebracht. De kans is groot dat dit ook gelijk de toestellen zullen zijn die Sony in petto heeft tijdens het Mobile World Congress eind februari. Twee van de drie telefoons zijn al eerder vastgelegd, de derde was nog onbekend. De drie telefoons zijn alleen nog bekend onder de naam waaronder ze worden ontwikkeld, tijdens de launch zullen ze een marketingnaam krijgen.

Het eerste wat opvalt aan de specificaties is dat zowel de Nypon als de Pepper over de nieuwe ST Ericsson-processor zullen gaan beschikken. Beide toestellen krijgen een dualcore 1GHz U8500-processor. De Pepper, een toestel dat al eerder gelekt was, krijgt verder de beschikking over een 5-megapixelcamera die in 720p video’s kan opnemen. Verder wordt het toestel voorzien van een 3.7-inch touchscreen met een bijzondere resolutie van 480×854 pixels.

Ook de Sony Nypon is al eens eerder gelekt en dient als opvolger van de Xperia arc. Het toestel krijgt naast de U8500-processor eveneens 1GB aan RAM mee en 16GB intern geheugen. De telefoon krijgt een 4-inch touchscreen met een nieuw type Sony-paneel genaamd WhiteMagic display. De telefoon beschikt over een 8-megapixelcamera met een Xmor R-lens. De telefoon draait net als de andere twee toestellen op Android 2.3.7 en zal een update naar 4.0 krijgen.

Als laatste is er de Tapioca, een midrange smartphone van Sony. Het toestel krijgt een onbekend processortype die zijn werk op 800MHz zal doen. Naast de processor is er 512MB aan RAM in het toestel te vinden en 4GB intern geheugen. Tot slot is ook een 3.2-inch HVGA scherm aanwezig en een 3.2-megapixelcamera.

Sony Pepper

 

Sony Nypon

 

Sony Tapioca

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. ginz -

    Het zal mij trouwens niet verbazen als Ericsson met de verkoop van hun aandeel in SonyEricsson een afspraak hebben gemaakt voor het leveren van de ST Ericsson SoC's…

    Het is wel heel toevallig dat SE nu opeens ST Ericsson SoC's gaat gebruiken, terwijl eerder altijd Qualcomm gebruikt werd.

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters