'Specificaties twee Samsung Windows Phone 8-toestellen komen uit'

De vermoedelijke specificaties van de Samsung GT-I8370 en de GT-I8750 zijn gelekt. De twee toestellen moeten het midrange spectrum en het highend spectrum gaan bedienen voor Samsung.

Samsung Omnia De specificaties zijn via een anonieme bron aan Sammobile doorgesluisd. Volgens de site zal Samsung binnenkort met twee Windows Phone 8-smartphones op de proppen gaan komen die momenteel onder de ontwikkelnamen Marco en Odyssey tot leven gebracht worden. De Marco moet een midrange-smartphone gaan worden en heeft rugnummer I8370 mee gekregen. De Odyssey zal een highend-smartphone worden met rugnummer i8750, aldus de bron.

Volgens de gelekte informatie zal de Marco over een 4-inch touchscreen gaan beschikken met een Super Amoled-paneel erin. De telefoon zal beschikken over een 5-megapixelcamera aan de achterakant en een 2-megapixelcamera aan de voorkant. Verder zal de telefoon voorzien zijn van de nieuwe Qualcomm S4 dualcore-processor die ondermeer in de HTC One S te vinden is. De processor doet zijn werk op 1.5GHz en lijkt zich prima te kunnen meten met de Nvidia Tegra 3 quadcore CPU. Qua prijspijl moet de GT-I8370 tussen de 350 en 450 euro komen te liggen.
<br>
De meest interessante Samsung is de GT-I8750, oftewel de Odyssey. Dit toestel krijgt de beschikken over een 4,8-inch HD Super Amoled-paneel die identiek is aan die van de Galaxy S III. Daarnaast is er een 8-megapixelcamera aan de achterkant van het toestel te vinden, een 2-megapixelcamera een de voorkant en zal er 16GB of 32 GB interngeheugen aanwezig zijn. De telefoon zal ook voor het eerst een microSD-kaart kunnen slikken. Deze telefoon loopt nog niet op een quadcore-processor, maar zal wederom de S4 van Qualcomm mee gaan krijgen die tevens op 1,5GHz zijn werk gaat doen.

De prijs van dit toestel moet tussen de 500 en 600 euro komen te liggen en de kans is groot dat de telefoons ergens in september of oktober wereldkundig gemaakt zullen gaan worden door de fabrikant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters