'Specificaties twee Samsung Windows Phone 8-toestellen komen uit'

De vermoedelijke specificaties van de Samsung GT-I8370 en de GT-I8750 zijn gelekt. De twee toestellen moeten het midrange spectrum en het highend spectrum gaan bedienen voor Samsung.

Samsung Omnia De specificaties zijn via een anonieme bron aan Sammobile doorgesluisd. Volgens de site zal Samsung binnenkort met twee Windows Phone 8-smartphones op de proppen gaan komen die momenteel onder de ontwikkelnamen Marco en Odyssey tot leven gebracht worden. De Marco moet een midrange-smartphone gaan worden en heeft rugnummer I8370 mee gekregen. De Odyssey zal een highend-smartphone worden met rugnummer i8750, aldus de bron.

Volgens de gelekte informatie zal de Marco over een 4-inch touchscreen gaan beschikken met een Super Amoled-paneel erin. De telefoon zal beschikken over een 5-megapixelcamera aan de achterakant en een 2-megapixelcamera aan de voorkant. Verder zal de telefoon voorzien zijn van de nieuwe Qualcomm S4 dualcore-processor die ondermeer in de HTC One S te vinden is. De processor doet zijn werk op 1.5GHz en lijkt zich prima te kunnen meten met de Nvidia Tegra 3 quadcore CPU. Qua prijspijl moet de GT-I8370 tussen de 350 en 450 euro komen te liggen.
<br>
De meest interessante Samsung is de GT-I8750, oftewel de Odyssey. Dit toestel krijgt de beschikken over een 4,8-inch HD Super Amoled-paneel die identiek is aan die van de Galaxy S III. Daarnaast is er een 8-megapixelcamera aan de achterkant van het toestel te vinden, een 2-megapixelcamera een de voorkant en zal er 16GB of 32 GB interngeheugen aanwezig zijn. De telefoon zal ook voor het eerst een microSD-kaart kunnen slikken. Deze telefoon loopt nog niet op een quadcore-processor, maar zal wederom de S4 van Qualcomm mee gaan krijgen die tevens op 1,5GHz zijn werk gaat doen.

De prijs van dit toestel moet tussen de 500 en 600 euro komen te liggen en de kans is groot dat de telefoons ergens in september of oktober wereldkundig gemaakt zullen gaan worden door de fabrikant.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters